Jiná Realita Tak to je super, gratuluju
. To jsi fakt cvičila jen tohle? Já nevidím po pár dnech nic ani po náročnějším cvičení. Držíš i dietu? Mimochodem, tahle slečna je nádherná
.
Přiznání
viktorka_od splavu A to zase souhlasím já s tebou
.
viktorka_od splavu Víceméně s ním taky souhlasím, ale v tom rozhovoru působí už kapku senilně.
whiskas Ja s ním nesúhlasím. Príde mi to z extrému do extrému.
paktofonika ja by som povedala, nech si kazdy pije ako chce. ked niekdo nepije a nerobi mu to problem, nech nepije. kdo pit potrebuje, nech pije.
Pinot Noir jo presne. ja to vydrzela cely, abych zjistila jestli prijde s nejakym normalnim argumentem, ale mlel strasny sracky az do konce. senilni slintal
continuity na pití ale vzniká někdy závislost, takže když nějakou dobu pijete, protože jste si někde přečetla, že byste měla, můžete si vypěstovat nutnost pít, i když nepotřebujete. ta lobby společností s balenou vodou je katastrofa po všech stránkách. kdyby lidi aspoň pili něco jiného, než pěkně vodičku v plastíčku :/
whiskas dietová jsem nikdy nebyla :) jen tohle, jen ty dva "flow" a někdy ještě jeden. pravda je, že tím každý večer strávím minimálně tu hodinu - prostě jedu přesně podle nich a každý flow trvá cca půl hodiny. což není málo.
Priznam se, ze me nikdy nenapadlo, ze "behani s lahvickou" by melo byt smesne. Ja s ni beham, protoze mam proste zizen, hlavne v lete. Reklamam na cokoliv jsem vystavena minimalne vzhledem k tomu, ze nemam televizi a na laptopu mam adblock, takze si opravdu nemyslim, ze moje potreba byt dobre hydratovana je vysledkem nejake medialni kampane. Vzdycky jsem predpokladala, ze lide jsou ruzne, a ze tedy nekteri maji potrebu pit min a nekteri vic, ale ze mit u sebe lahev s vodou je nekomu na posmech, to je pro me novinka. Clovek se porad uci...
Ad profesor Měšťák, musím s ním souhlasit ohledně současného trendu pitného režimu. I mně připadá směšné, jak v dnešní době mnoho lidí pobíhá s "lahvičkou", protože by např. během cesty metrem asi zemřeli žízní
.
Tak ja bych nejspis nezemrela, ale zase nevidim duvod, proc bych se zrovna v metru, kde je kolikrat dusno, vydychany vzduch, davy, a tak podobne napit nemohla!
Nastesti tam, kde ted ziju, metro neni, takze by me zajimalo jestli to, ze lahev s vodou mam s sebou v aute je take tak k popukani?! ![]()
MP Marge berete si to moc osobně. jsem docela přesvědčená, že většina těch, co lahvičku nedaíj z ruky, to nemá jako potřebu, ale zvyk. před deseti lety po ulici chodilo málo lidí, co se pahve nepustili, a nikdo na to neumíral. najednou jsou takových lidí zástupy. nejsou ani na hodinu pryč bez vody. někteří si měří, koli vody denně vypijí. z pití vody se stala módní posedlost.
ale ne každý to tak má. což jste třeba vy.
MP Marge ja byla vcera taky "k smichu",nesla sem si lahev s vodou do kadernictvi.![]()
tam vzdycky travim minimalne tri a pul hodiny plus co nevypiju dopoledne uz nevypiju nebo mam pak velkou zizen vecer a litam celou noc na zachod.Nekdy je,ale vic smesny co je komu smesny.:-)
Jiná Realita Zase tak osobne si to neberu, ale nemam tyhle generalizace rada. Lidi na ulici se neptam PROC u sebe maji lahev, ale silne pochybuju, ze kazdy, kdo se na verejnosti napije vody, pit vubec nepotrebuje a je jen obeti medialni kampane ![]()
MP Marge ja byla vcera taky "k smichu",nesla sem si lahev s vodou do kadernictvi.
tam vzdycky travim minimalne tri a pul hodiny plus co nevypiju dopoledne uz nevypiju nebo mam pak velkou zizen vecer a litam celou noc na zachod.Nekdy je,ale vic smesny co je komu smesny.:-)
No, to si prave taky rikam ![]()
Ale vy jste se teda taky vyznamenala - vodu do kadernictvi!? Za tri a pul hodiny jeste nikdy nikdo zizni neumrel
Mela byste se nad sebou zamyslet!!!
![]()
Hele, a ted jsem si vzpomnela - na Modnim pekle jedna uzivatelka, nejsem si uz jista ktera to byla, prisla s "psychologickou" teorii, ze lide, kteri v jedne vete pouziji tri vykricniky najednou, jsou vetsinou psychopati
Tak jak koukam na svuj predposledni prispevek, voda v metru je muj nejmensi problem ![]()
Ja som asi slepá alebo bývam mimo dosah fľašovej lobby lebo žiadne zástupy závislé na fľaši v uliciach nestretávam.
Ja som asi slepá alebo bývam mimo dosah fľašovej lobby lebo žiadne zástupy závislé na fľaši v uliciach nestretávam.
Jen jestli vasi sousede ty flasky rafinovane neschovavaji pod saka nebo na dne kabelky!!! To vite, zavislost, to je mrcha ![]()
MP Marge Kam sme to dospeli že? Za cigaretu sa hanbiť nemusíš ale vodu aby si schovávala :D
Zarinya Do kadeřnictví vodu nenosím, tam mi ji automaticky kadeřník naleje dřív, než se usadím. Někdy teda nejen vodu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí