Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 20:33

Jennyfor no,jak pisu.Je to nekdy slozity,ja si treba ted myslim,ze bych to nedelala,ale to asi zalezi na povaze.(cimz chci rict,ze je to hodny kluk,to ja jsem trochu rozmazleny sobecek)

Ja treba zadne darky od deti meho muze necekam,kdyz daji je to mile,kdyz ne vubec to neresim.

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 20:36
Reakce na Mulen:

strašně mě štvou vánoční písničky v rádiích

​Už druhým rokem se denně vyskytuju v centru Ostravy, kde bývají trhy. Nesnaším Sinatrovy koledy, Last Christmas, české koledy, Půlnoční od Neckáře, vánoční songy od Gotta, Bílé, Tři oříšky od Bartošové, ...

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:10

Potrefenáhusa brrr zrovna včera jsem si říkala, že jak na potvoru většina mých zaměstnání co jsem měla a mám zahrnuje přesně ten šrumec před koncem roku což se na mém vztahu k vánocům fakt podepsalo. jediná změna za ty roky je akorát v tom, že to mám čím dál víc na háku. vytočí mě akorát takový ty přiblblý návody, jak se má člověk hodit do pohody, užívat si klídek, utužovat rodinné vztahy... přičemž sladit termíny všech zúčastněných tak, abychom se byli schopní nějak kolem těch svátků potkat je taky pěkný maso a ne vždy se podaří - v tomhle jsou ty "patchwork" rodiny dost naprd

Offline Mulen
4967 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:16

brrr přesně. Vánoční písničku má každej jouda. Některý jsou hrozný (i když nic asi nepřekoná Kotvalda ) Znáte Kumšt? Krajčo tu letošní koledu s Gottem vyloženě obšlehl podle jejich návodu https://www.youtube.com/watch?v=StSTP2_CF_U

Torrah to je skoro strašidelná historka s Ježíškem. Hodně tajemná..

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:28

Jennyfor 

Nevyžádaná rada: tak to s ním neřeš, na nebožtíka se vykašli a buď v pohodě, a mladej se v tom pak tolik "plácat" taky nebude. Když uvidí že se tím netrápíš... otec našeho mladýho pána byl strašnej uzurpátor (proto taky letěl) a velice nelibě nesl, že jsem "rozbila rodinu" (), pročež synek si od něj asi/spíš určitě vyslech strašný věci... ale já se nedala a za ten čas (než to ex přešlo, bratru tak za deset let ) jsem o něm doma prakticky nepromluvila, jejich věc co spolu dělaj... byla jsem vysmátá už jen kvůli tomu, že mám pokoj. A mladej v pohodě - aspoň doma, kde na jeho tatíčka nikdo ani nevzdechnul, a dneska ho staví sám do latě pokud má pocit že zas chce někomu kázat co a jak má dělat. 

Na dárky ať se mladej vykašle, resp. ať koupí co sám uzná za vhodný a co mu jeho peněženka dovolí. Jestli mu chce tatík kupovat drahý dary a má na ně, tak za mě v pořádku, vždyť je to jeho syn! Ale jestli vyžaduje dárky ve stejný hodnotě, tak zase... člověk nemusí mít všechno a pokud je to podmínka, tak bych se radši těch darů vzdala, děkuji pěkně!

No prostě se zbytečně nestresujte

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:32

A já jsem letos nakoupila dárky nejen pro zřítelnici a zetě, ale i pro jeho sambici a jejího syna. A mám sama ze sebe radost  Padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina!

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:39

barbucha sambice je desnej titul  něco mezi samice a ambice 

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:44

Potrefenáhusa 

Že jo. Ale jak "to" jinak nazvat?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:49

barbucha sambová. A je super, že vám to tak klape. Dárky jim posíláš? Nebo je dostanou v červenci 2022;)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:55

barbucha No dyk, já o jeho tatínkovi téměř nemluvím, a když, tak pouze neutrálně, křivýho slova neřeknu.

Naopak, nový věci chlapečkovi pochválím, když se mi tu kroutí, že se mu tam nechce, tak přesně, říkám mu, když ti to chce dát, tak ber, ale ty tu povinnost nemáš. No jo, když ten můj kluk je ale takovej měkkejš, jako jsem byla já...

Nikdy jsem se před klukem nehroutila, když už jsem si chtěla zabulet, tak v noci tajně do polštáře, ale jeho jsem nikdy nestavěla do role, buď já nebo táta. Dyť to jeho táta je, jinýho mít nebude. Naopak, když se to mezi nima začalo po tom prvním šoku zlepšovat a začali se zase vídat, byla jsem ráda. A když se mi právě to dítě svěřuje, jak se v tom plácá, tak to já jsem ten, co mu říká, že táta to myslí dobře.

Ne, my se bavíme o tý jeho budoucnosti. Jeho to do tý ciziny táhne, je mu to tu malý. To, že je to i z důvodů, aby nemusel být ve stresu ze setkávání se s druhou rodinou, je jen moje domněnka. 

edit: vono to v tom předešlým příspěvku vyznělo, že jsme se bavili o tom, jak má nervy z tý situace. Ne, to mělo být, že probíráme ty možnosti života v zahraničí. Já mu vnucuju tu Austrálii, že až třeba i já budu volná, tak tam za ním doletím, najdu si práci v prodejně suvenýrů někde u moře, budu vyrábět korálkový náramky a nakonec jak větev vyvržená na břeh tam splynu s příbojem

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:06
Reakce na Evaeva:

barbucha sambová. A je super, že vám to tak klape. Dárky jim posíláš? Nebo je dostanou v červenci 2022;)

​Posílám poštou. Takže je dostanou v červenci 2022

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:11

Jennyfor 

Tak v pohodě, je to holt asi jeho nastavením. A pokud ho to táhne ven, já bych mu s radostí zamávala! I když vím, jaký to je, ta dálka atd... tak přesto. 

A jo, vypadalo to nejdřív že se chce zbavit těch "pnutí" a proto se chystá vypadnout. Jestli by tam chtěl v každým případě, tak vo to líp

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:14

barbucha jsem si říkala, jestli přecejen nepoletíš. I když vlastně vůbec nevím, jak to teď jde/nejde.

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:15

barbucha sambice

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:26

barbucha A vůbec, mě je vlastně ta situace s tím rozvodem už dost ukradená, to jen že to tu popisuju, jako odstrašující případ, co se může všechno přihodit a ta mládež aby si tím pádem dávala majzla a byla připravená.

Jinak daleko víc stresující je ta situace s tátou, to je denně něco, to pak člověk nemá čas se v tý minulosti přehrabovat.

To je jako kdysi, když jsem se třeba v dospívání nervovala, že mám beďara na čele, furt to nějak mordovala, pak jsem si zlomila nohu, 6 neděl tahala sádru od třísla až ke kotníku, řešila, jak navlíknu kalhoty a dobelhám se do školy a rázem mě milej beďar byl ukradenej.

Tak ten rozvod, to je teď takovej beďar už jen

a když se tu začnu rozepisovat, tak jsem sama překvapená, co všechno já si s těma dvěma manželama užila  ale když jsem to žila, ani mi to tak divný nepřišlo

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:33

Evaeva 

Já taky nevim jak to teď vůbec funguje. Ale až se trochu votřepu z vánoc, začnu zjišťovat možnosti, si piš! 

49141 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:33

Jennyfor když jsem to žila, ani mi to tak divný nepřišlo

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:34

barbucha Sambice!! Jako ty z tebe musej bejt hotovy, kdyz tam prijedes. Snad je jazykova bariera dostatecne velka, protoze to je perla za perlou toto:-D:-D

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:59

Karja 

Tak to tě můžu uklidnit. Jazyková bariéra funguje jak sviň, já dám sotva dohromady větu holou ve švédštině, zřítelnice odmítá hovořit jinak... (a když se pokouší o češtinu - vidouc že jsem hotentot -  tak do toho chudák motá ruštinu kterou má ve škole)... zeťák hovoří mnoha jazyky, to si můžeš vybrat... takže já většinou ze zoufalství (v rámci celý rodiny) volím angličtinu, ale do toho mi hází vidle zřítelnice (odpovídá zásadně v jiným jazyku) a rovněž sambice, která se anglinu stále jakože učí, takže mele nesmysly. 

Pročež když se sejde celá rodina, já začnu - směrem ke zřítelnici - blekotat švédsky... přecházím plynule do angličtiny, aby mi zeť odpověděl česky (s roztomilým přízvukem), Emma zarytě mlčí, sambice dává pět minut dohromady odpověď anglicky a její synek praví good night a jde do prčic. Tolik k našemu rodinnému životu

49141 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 23:02

barbucha Tolik k našemu rodinnému životu