bram
Promiň. Ale já bych dopadla stejně. Technologie mě nejen nebaví, ale i otravují. Nebýt členů rodiny, kteří se o mě starají, mám asi ještě pevnou linku.
Přiznání
Sweet Potato Já taky...když dlouho nevyhodí proud, tak zapomenu...![]()
bram Už jsem tady líčila, jak můj soused jel do Ikea vrátit špatná dvířka od koupelnové skříňky? Místo bílých vzal omylem modrá....beze slova mu je vyměnili a když přijel domů (podotýkým cca 80km) zjistil, že má opět modrá!! A pak se jaksi ukázalo, že je to jen ochranná fólie...![]()
Garfie Líčila, ale pořád dobrý!![]()
Garfie s tou ochrannou foliou to malakamoskana chladnicke. Prisla som k nej a mala modru chladnicku s miernou odreninkou na dvierkach. Tak som sa lepsie pozrela a to folia. Zlupla som ju na kusku a ona na mna zvrieskla co robim, ze to uz raz lepila a stve ju to. Ze sice pred rokom ked ju kupila chcela reklamovat farbu ze mala byt nerez ale potom sa jrj zapacila ta nezvycajna farba. ![]()
No ked som jej vysvetlila a ukazala ako to je tak mala po roku uplne novucicku chladnicku. Nerez. ![]()
Garfie jo, psala, ale furt je to dobrý :))
notna jo kdybych aspon nebyla technologicky zdatna, mam to na co svest. ![]()
modrou folii na spodním díle sporáku/kam se dávají plechy/ jsem měla taky. Dva roky než jsem to zjistila!!
A troubu po každým vypnutí proudu nastavit hodiny. Máme na chalupě, tak než mi to dojde, peču hodinu maso, jdu zkontrolovat a nic.![]()
bram No vis co,on tu troubu obstaraval sambo,takze ja za blba nebyla, jen doma:-D ale ona byla fakt stara a levna, vubec me nenapadlo, ze neco takovyho muze byt;-)
hlásím se do klubu - 1x 500,- za "opravu" trouby a od té doby už jsem dvakrát málem volala zas
no a modrou fólii měli rodiče na novým konferenčním stolku![]()
Vy jste se aspon ztrapnili technologickymi zalezitostmi. Ja s kamosem ve vlaku neco hledala v mem baglu a vyskladala jsem z nej plastove krabicky, ve kterych jsem si tam vozila jidlo a dost se mi jich nasbiralo.
Jenze uz jsme je nemohli dat zpatky, tak jsme je vyndavali a prehazovali....
Po 10 minutach spolusedici v kupe navrhla vlozit ty mensi do tech vetsich.No hlavne, ze jsme tam odvozovali nejake dukazy do VS matiky III
Candance
U toho bych chtěla být.
Což mi připomíná, že jsme před týdnem koupili a hned nainstalovali novou televizi a tu folii z ní zatím pořád nikdo nesundal.. ![]()
![]()
Candance Taky dobry! ![]()
Vy tu davate ![]()
Ale určite si to nezapatam a budem volat opravara ked mi nova truba nepojde! Teraz mam staru archívnu Moru ta ide na dobre slovo a o hodinach sa jej tak moze akurát snivat![]()
Candance to je dobry!! ![]()
My taky meli modrou folii v lednici zepredu na polickach, tez jsme nad tim spekulovali a byla tam potom jeste 2 roky.
Kamarádka volala opraváře na pračku, která neprala, protože byly špatně zavřený dvířka
Nevím, kolik ji to stálo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí