euridike úplně se mi nad dědečkem ustrnulo srdce, chudák:D
Dědeček sám sebe spravedlivě potrestal tak, že jeden večer nešel na pivo...
euridike úplně se mi nad dědečkem ustrnulo srdce, chudák:D
Dědeček sám sebe spravedlivě potrestal tak, že jeden večer nešel na pivo...
Přiznám se ,že už kolikátý den se bavím nad těmi novými českými slovy naroušitel, haranténa a karanti ![]()
Kokoska Taky jsme jednou jeden boarding pas v téhle situaci ztratili, odletěli jsme bez problémů. Ale kvůli těm zahozeným zpátečním letenkám jsme si museli udělat neplánovaný výlet z Oxfordu do Londýna a zpět pro duplikát. Dnes už by to asi takový problém nebyl.
Sweet Potato no my jsme nakonec odleteli taky, ale resila to az letistni policie. Kupodivu prikazala nejakymu kasparkovi vytisknout z pocitace novy cedulky, bylo to v minute. Ale ta scena, kdyz uz se davu za nama zacala chytat panika, ze kvuli nam neodleti, to by Fellini odmitl tocit jako nerealny ![]()
Boarding pas jsem si vytiskla, a šla ještě v klidu a pohodě na kafe a cigárko, než polezu dovnitř. A jak jsem tak vyhazovala do koše krabičku a nedopalek, kapesník a papírky... ![]()
Zmermomocnila jsem tehdy nějakýho Svena, aby mi vytisk novej, no.
Som sa dala nahovoriť na jednu výzvu, nech je trochu srandy. A zistila som, že urobiť si príčetnú selfie je nad moje sily
urobila som x fotiek, kým som vybrala nejakú ako-tak publikovateľnú Nerada sa fotím sama, pripadám si čudne (a keď sa fotím do outfitového vlákna) .
Ako to robia všetky tie IG pipiny?
Mulen jé, díky! Uz to taky ctu![]()
pecka Já myslím, že je vždycky fotí někdo jiný, vypadám na selfie úplně jinak než na normální fotce (i když ani to není žádná sláva)![]()
Zu ja mám pocit, že na fotke vyzerám inak ako sa vidím v zrkadle. A napr. kolegyňa mi hovorí, že vyzerám na fotkách staršie ako v skutočnosti.
pecka Žejo!! V zrcadle dobrý, na fotce bych si dala pětikorunu.
Aranel Pětikorunu? To je dobrý ještě, já bych si dala leda pytlík na hlavu![]()
Aranel Pětikorunu? To je dobrý ještě, já bych si dala leda pytlík na hlavu
Promiň. Ale mám to podobně![]()
Zu ![]()
To já už dlouho tvrdím, že zatímco ostatní mají beautyfiltry, já mám nějaký zhyzdič.
Sweet Potato Tomu zhyzdiči se říká věk
A každý rok přitvrdí.
Korsičanka tas nevidela moji fotku na prvni ridicak ![]()
Korsičanka Zde tě musím odkázat na diskuzi v jednom sousedním vlákně. S věkem to bohužel nesouvisí.
Sweet Potato "zhyzdič"
.. to je slovo roku, fakt!!
Sweet Potato V kterém vlákně?
Korsičanka Asi koronavirovém?
Nebo stěžovacím.
Sweet Potato zhyzdiče mám od malinka!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.