Já se u toho strašně bavím, za mlada jsem byla na harose, Eddie Vedder, ten nejvíc a ten je teda furt dobrej...Ale už mě to přešlo. Resp. je mi to jedno. Manžel vlasy nemá a je hezkej.![]()
VIP zjevy
Australský ovčák.
Kruci, začínam byt vážne zvedavá. Ale vždy prídem po funuse. ![]()
a dalsiho mam Keanu Reeves.Bacha damy,co napisete ten se mi i moc libi.![]()

ježíš ten je krásnej!
a to je všechno? Fakt nikdo nenapíše, jak byl krásnej? Kde je ten smajlík s kapesníčkem?
Já to napíšu: Mejla byl krásnej! ![]()

Cage s pohledem zprzněné laně ne, ale Keanu jo! A hlavně sem nikdo nedejte tu fotku, jak je starej a odulej!!!
To je pro mě nejhezčí pes :-). A strašnej kašpar... Tuhle moje dcera jednoho přitáhla domů v deset večer a on mi dokola předváděl svoje sestavičky :-).
Tu pánskou jízdu naruším Celine. Proč si vzala ty boty? Jinak mi tady v obličeji dost připomíná Catherine.
Tak ten se mi strašně líbil ve filmu Lepší pozdě nežli později. Jak tam balí tu o dvacet let starší Diane Keaton... Kdyby tady byl nějaký psycholog, asi řekne přenos, no
.
Tak ten se mi strašně líbil ve filmu Lepší pozdě nežli později. Jak tam balí tu o dvacet let starší Diane Keaton... Kdyby tady byl nějaký psycholog, asi řekne přenos, no
.
Tam byl moc pěknej. A teda mně se tam strašně líbila i Diane. A ten barák na pobřeží![]()
Někdy se to sejde :-).
![]()
Teeda, dámy, ja prídem, až ráno a totook? No vlasáči mi nevadia, ani z nich nejdem do kolien, ale mne nevadia ani plešatí. Záleží na charizme.
Ja som kedysi bola zamilovaná do Winnetoua.

Ale víš, že tohle není Vinnetou?
Ty boty me nijak nerusi, spis ta kosile trochu no a je to nejak preladeny, ale zas nekdo to rad...
Tak kdyby byla válka a on měl řízek, tak bych s ním možná šla...![]()
Kruté!
Ten má portugalskýho vodního psa :D ten je kudrnatej, a černej, no jako černoch no :D
Mně tenkrát překvapily ty fotky jak Reaves strašně přibral, mně se líbil v Matrixu a pak jsem byla zklamaná :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí