Copak tydle historicko-romantický cajdáky, ale v Červenym drakovi byl dobrej

Copak tydle historicko-romantický cajdáky, ale v Červenym drakovi byl dobrej

je tu vůbec někdo, komu se nelíbí fiennes? jakože fakt nelíbí, ne že je mu jedno.
Ja bych pred nim koktala jen kdyby byl prevlecenej za voldemorta ![]()
Ja bych se za nim na ulici neotocila a jeho oci me taky nijak netankujou, takze asi ja :D
Teď má v Bondovi takovou poměrně asexuální roli novýho M., to by mohlo s některými zamávat))

no já už jsem to někde psala, že zrovna on se mi úplně nelíbí, jak stárne, ale asi mu to odpustím :-D
prestoze si nejsem jista, ze bych chtel amit doma chlapa, ktery travi pred zrcadlem vice casu nez ja, tak na pohled se mi libi dokonce i ti soucasni culikari, jako treba ten vitez Masterchefa

Jo! Má to pověstné něco. Dojít mi na nějakou pracovní schůzku, má smůlu, nic dojednáme.
(Už jsem to tu i někde psala, v hotelu máme pravidelného hosta, podobný typ a jako moc s náma nepokecá no.)
Jsem musela googlit, ale chápu. ![]()
Tak kdyby byla válka a on měl řízek, tak bych s ním možná šla...![]()
ja. nic na nem nevidim, teda spis vidim kousek voldemorta i kdyz je v civilu
Taky mi ten blonďák připomněl hned chlapce z Kally family
Tu ho máš :D A je zase pryč :D
Díky :-). Pěknej
. A ten druhej taky
.
To bílé je s přehledem nejkrásnější u nás doma, a moc dobře to o sobě ví ![]()
pro me ma neuveritelny charisma Nicolas Cage.:-)neprijde mi krasny,ale......:-)dokonce sem v sobotu vydrzela sledovat s nim film v anglictine(neumim anglicky)s reckyma titulkama.![]()

Mně se nelíbí!!
Ne ne ne
cage ne!
Mne pripada hrozne hloupej, takovej dinosaurus, velky telo, mala hlavicka![]()
Jestli se mi nějaký herec nelíbí, tak je to Nicolas Cage
. Má tqkový bolestínský pohled. Město andělů s ním bylo k nepřečkání. A běda, jak má někde rozhalenku, to je mi až fyzicky nevolno. Jediný film, který s ním vydržím je 8mm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.