VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:35
Reakce na betsey:

ja som zástancom teórie, že každý chlap vyzerá lepšie v krátkych vlasoch, ako v dlhých. Veľa chlapov je pekných aj dlhovlasých, ale keď sa ostrihajú, vyzerajú stokrát lepšie.

No áno, nemám rada na chlapoch dlhé vlasy

Souhlasím. Kdysi dávali nějakou italskou telenovelu/soft-P, ke které se dobře žehlilo, protože nebylo nutné při tom sledovat děj. Byla tam hromada chlapů s dlouhými vlasy. Navíc ty vlasy měli skoro pořád svázané do culíků s velkou mašlí. Když jsem se potom dívala, jak ti herci vypadají v civilu s krátkými vlasy, vždycky to bylo lepší než s dlouhými.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:47
Reakce na Grizzlin:

presne. Tu máme dôkaz

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:49
Reakce na Grizzlin:

ten první ty dlouhé vlasy odnesl asi nejhůř  vypadá v nich exra blbě.

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:58
Reakce na carries:

Jo, Gary Oldman (se mi moc líbil v Draculovi)... 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:09
Reakce na 999:

Vždycky mě překvapí, že jsou ženský, který nekoukají po chlapech. Naposledy moje sestra, když jsme spolu trávily den... Presto meat market v Karlíně - říkám jí, tam bylo spoustu hezkejch chlapů... Ona mi řekne - fakt, já si nevšimla . Pak dětské hřiště na Kampě - ten tatínek byl pěknej, viď? Já si nevšimla . V Sovových mlýnech dva krásní Francouzi Vidělas je? Koho? ... Radši už jsem pak neupozorňovala, připadala jsem si zvrhle .

Tak ja trebárs. Ale to je roztržitosťou, nie nezáujmom. Väčšinou som tak zabraná do všetkého možného okrem sledovania vlastného okolia, že keby predo mňa drbol meteorit, asi ho neprítomne prekročím a idem s priblblým úsmevom ďalej.

Takže mňa treba drgnúť vtedy, keď je čo vidieť, nie potom "Videla si"? No nie, nevidela ...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Keanu Reeves mi přišel v mládí až tak moc dokonalej, že se mi nelíbil, ale jak po něm taky přešla ta železná bota, tak se mi teď líbí hodně. On jednu dobu chlastal a měl deprese, tak byl dost odulej, ale už je zase krásnej!

Navíc víte, jak to s nim je, žejo

To je dobré!!!

A Keanu u mňa .

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:12
Reakce na :

... no, ak sa jedná o tie dlhé vlasy u mužov... aj by som prispel fotkou macka.pu s  vlasami po pás, ale zase by som mal toľko fanyniek, čo by som s nimi robil, tak radšej nie :)))

(ale v tomto klipe z roku 1988 je ma na chvíľu vidieť:))

ZONA A Chceš si žiť po svojom

Jéééj!!! Aj ja vždy pozerám tieto retro záznamy, či sa neuvidím...

Jo, to boli časy, keď som sa mohla hodiť do kotla bez rizika, že tam z niekoho spravím jeho dvojrozmernú verziu......

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:16
Reakce na slniecko:

Tak ja trebárs. Ale to je roztržitosťou, nie nezáujmom. Väčšinou som tak zabraná do všetkého možného okrem sledovania vlastného okolia, že keby predo mňa drbol meteorit, asi ho neprítomne prekročím a idem s priblblým úsmevom ďalej.

Takže mňa treba drgnúť vtedy, keď je čo vidieť, nie potom "Videla si"? No nie, nevidela ...

to jsme dve teda:-)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:18
Reakce na luciole:

Když vlasáč, tak Robert Trujillo...

Ááááno! A ja som sa pomaly bála ho sem dať...

A ešte...Kirk...a Jamesovi snáď aj ten zostrih odpustím...

A Andi Derris...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:23

to jsme dve teda:-)

Beru na vědomí na zítřek 

Offline fija
897 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:41
Reakce na 999:

Vždycky mě překvapí, že jsou ženský, který nekoukají po chlapech. Naposledy moje sestra, když jsme spolu trávily den... Presto meat market v Karlíně - říkám jí, tam bylo spoustu hezkejch chlapů... Ona mi řekne - fakt, já si nevšimla . Pak dětské hřiště na Kampě - ten tatínek byl pěknej, viď? Já si nevšimla . V Sovových mlýnech dva krásní Francouzi Vidělas je? Koho? ... Radši už jsem pak neupozorňovala, připadala jsem si zvrhle .

Nekoukám, nevnímám, nikdy, nikde... Nevím, co by se musela stát, abych si někoho všimla... a když pak na to přijde řeč, připadám si divně já . Některé zdejší zasloužilé členky už nade mnou kolikrát nevěřícně kroutily hlavou...

Jsem ráda, že v tom nejsem sama .

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:43
Reakce na fija:

A tak to ja cumim po frajerech i frajerkach a vyse zminena veta Toho/tu bych z postele nevykopla, mi bezi hlavou furt 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:45
Reakce na fija:

Pardon, nechtela jsem nikoho konkretniho zminovat. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:48
Reakce na ice:

ja ten vyraz v cestine prave vubec neznala, nevim, jestli existuje?

v nemcine to teda presneji zni toho bych z okraje postele neshodila.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:49
Reakce na :

...ale nehovor, aj Ty si skákala do kotla???? 

A keby som sa nehanbila (okrem teda horeuvedeného rizika), tak by som si zaskákala aj dnes, no...... takto si to už len poväčšinou odsedím/odstojím...

Inak sranda je, že kedysi boli lístky do kotla lacnejšie (pokiaľ sa to teda vôbec rozlišovalo), dnes naopak.

Offline fija
897 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:50
Reakce na ice:

To je hned, člověk snadno klikne vedle...

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:55

Javier Bardem...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 15:58
Reakce na Lilly_Ku:

Vubec nevim odkud to mam a jestli to nekdo pouziva, ale nikdy me nenapadlo, ze by to byl nejaky zvlastni vyraz 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 16:06
Reakce na luciole:

jo, ten není špatnej, když zrovna nemá rovnou ofinku a v ruce brokovnici