bram Jo, já myslela na vysvlečeným Janečkovi, ale je fakt, že on to může něčím přizvlastnit:D
VIP zjevy
Karja Ja se hned jdu podivat, zda ten clovek nema instac!![]()
mirajo S Prismou jsme si tu jeden čas taky hodně hrály. ![]()
Hele, ta asistentka či dula vypadá jak já!
Pevně doufám, že Janeček nevyhraje. Takovej magor by nám ještě chyběl. Už vůbec nemluvě o první dámě, která by nás imrvére a detailně oblažovala způsoby početí a porodama... Jako za ty prachy na kampaň by jí moh koupit jinej dárek, třeba nějaký noviny kde by o ní denně vycházely oslavný články... Ale chápu, že sedět na Hradě je pro tu ruskou nádheru značně lákavý.
mirajo S Prismou jsme si tu jeden čas taky hodně hrály.
Hele, ta asistentka či dula vypadá jak já!
No jo a taky ji slusi zelena!![]()
Co je Prisma? Ja to znam jen jako hranol. Ze by ten modlici kyblik, ve kterym sedi?![]()
mirajo Aplikace na zumělečťování fotek. ![]()

Sweet Potato Aha! ![]()
Takové fotky dělám taky, nikdo není k poznání a prizmu nemam![]()
A jsem pro transparentnost při volbě presidenta. Ať se pro jistotu vysvlečou všichni kandidáti.
Mha
I Babiš?
Mha A Topol taky. Detailní výřezy z té posaunové fotky jsem fakt vidět nechtěla. ![]()
Už si připadám nějak stará na to, abych viděla všechno. A přežila to.
A jsem pro transparentnost při volbě presidenta. Ať se pro jistotu vysvlečou všichni kandidáti.
ještě, že Zeman už kandidovat nemůže ![]()
Ale podle čeho jiného než podle fotek se bude volit prezident?
Neznám. Je to hnusný jako zombie norci?
Se obávám, že můžem kludně tahat z klobouku. Nemohli by ten systém volby zase změnit, když to dopadá, jak to dopadá (samá vostuda)? ![]()
Mha
No, před lety v Berlusconiho vile to bylo zajímavější.![]()
Prosim vás, tohle byl kostým Chytré kmotry lišky nebo Veverky Zrzečky?

Sweet Potato kráska a zvíře? Ale v půjčovně kostýmů asi zbyla jen ta veverka, tak improvizace, no.
bram mě fascinuje, že na těch fotkách, co se tady objevily, ona je perfektní a on vypadá jako blbec, tady veverka, vedle bílé ponožky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.