dzizisketa A jó! ![]()
VIP zjevy
marieu To bylo strašně strašný.
marieu doter jsem tuto historku neznala a nejak mi dosla slova a to ja mam obvykle koment ke vsemu
Sweet Potato TO je kostym, ktery teprve bude ucinkovat v jeho novem muzikale Chip a Dale na lede.![]()
Luna Nebo Basty bez dresu.

Mha proč ne, i když doteď se to tak úplně nekontrolovalo ![]()
Kan to bylo před Janečkem, tuším. A bylo to doopravdy strašidelně strašný, ani nevím, kde jsem k tomu přišla nicméně od té doby tu osobu nemůžu cítit. Bulvár se ke mně dostane přes Parfu, ale ona tak nějak prosakuje i jinde, rozhovory na idnesu počínaje, reklamou na její šperky s vyobrazením genitálu (a to jsem, prosím, z oboru) v Heroine konče. To byl poměrně slibnej časopis, dokud šéfredaktorku nezačla dělat bývalá vedoucí Ženy a život a neobjevila se celostránková reklama na přívěšek ve tvaru "kosočtverce". A s ní mnoho, mnoho dalších celostránkových reklam, inspirací, spoluprací se značkami a advertorialů...
marieu Děsivý.
Tak janecek prezidentem fakt nebude, netreba se obavat
moora jsi si fakt jista? Ja uz se bojim vseho
Candance Já jsem si jistá, to je fakt jen bizár, nic víc. On nemá žádný charisma.
Garfie nepiseme tady casto, ze nove dno je stale hloubeji? Navic on ted hraje na antivax..
Candance Ty mě děsíš, ale stejně tomu odmítám uvěřit!!!

Četla jsem nějaký rozbor na hospodarkach. antivax neni tema, který by mu nahnalo volice. všichni mají COVIDu už plný zuby, antivaxeri zvlášť. On zatím žádné jiné nemá, kromě teda změny volebního systému, což je dost okrajová záležitost k akademické diskuzi.
Ale prý může nějakých pár procent ukrást ujovi Babišovi, což by myslím zas tolik nevadilo.
continuity no dobre. Budu verit
marieu Tak to jsi mě uklidnila, protože Heroine u nás má vroubek :-). Byl to první časopis, který mě napadl, že by tam mohl být rozhovor s Luna . Napsala jem šéfredaktorce, nabídla jí exkluzivitu, že prostě budou první, komu dáme rohovor. A ona mi neodepsala. Poté, co mi odepsali úplně všichni ostatní, šéfredaktorka Marianne mi dokonce odepsala asi za pět minut, tak jsem si řekla, že to možná spadlo do spamu a napsala jí znovu. A zase nic. A teď po nominaci Lymfocity na nejlepší komiks roku jsme se s Luna řekly, že i kdyby napsali, tak na ně kašleme
.
999 měla jsem to předplacený jeden rok, začali na český poměry dakt dobře a pak druhý rok z čísla na číslo konečná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.