Ten seriál mě bavil. Ráda bych na něj koukla znovu, ale asi není moc šance. Tenkrát velký úspěch neměl a když se ho tuším před dvěma roky pokusili reprízovat, stáhli ho po prvním nebo druhém díle.
VIP zjevy
Já tady nechci působit jako její militantní obhájkyně, ale já si fakt nemyslím, že je hloupá (a chraň bůh to soudit z fotek a televize) a její oblečení mi k její osobnosti sedí až organicky, určitě jí nevidím jako káču co se válí v časopisech a nahazuje na sebe něco podobnýho, myslím, že je jí to vlastní, ne každému se její styl musí líbit, ale autentický mi to přijde naprosto.
Výbornej byl, ze stejnýho ranku, seriály na který nikdo nekoukal, mám ještě On je žena s Chýlkovou a Krausem, nic vtipnějšího jsem snad neviděla)))
Ale jo. V pohodě.
Nedávno ho celý opakovali na Nova Gold. Myslím, že v sobotu večer a opakování v neděli dopoledne. Skvěle se u toho žehlilo
. Jinak na internetu jej lze taky dohledat.
Já už všechny ty nové Novy vůbec neznám. Asi to ani nemáme naladěné. Škoda.
Ta Hrachovcová mi přijde spíš praštěná, ne hloupá. A na tom být trochu "ujetej" nevidím nic špatnýho. A patří to asi do přiznání a půjdu za to do pekla, ale mně se zmíněná Tereza Maxová asi nelíbí...Nebo to je silné slovo, je nádherná vzhledově, ale nějak pořad nevím, nedokážu to popsat...Nereálná?![]()
o osobnostnich kvalitach pani hrachovcove nic nevim, ale stejne jako na Miru na me ty jeji oblecky pusobi hrozne urputne. tak snazive... ani ne ze by ji to prebijelo, spis mam pocit ze si na tom dava silene zalezet. chybi tomu kousinek lehkosti
ted me napadlo ze s cvancarovou by si mohli trochu vymenit;-) ta k tomu zas pristupuje zjevne stykem vstanu, promnu voko, neco vytahnu z kose na pradlo a du:P
Mně se hadry Hrachovcové líbí taky. Nepřijde mi, že má na sobě nějaký úlet. Klidně bych v tom šla.
Koukni se na její instagram například, její lehkost jí může člověk jenom závidět, já naopak bych řekla, že Čvančarová to řeší mnohem víc, nevěřim jí, že je se svojí aktuální postavou spokojená, maskuje to a blbě, plus ty šaty co jí dodává ňáká ta rádoby padesátková návrhářská dvojka, vedle "frčela", už si nepamatuju jak si řikaj, z ní cejtim urputnost. Maxová je krásná, na běžný nošení se mi její styl líbí, ale od modelky bych čekala aspoň občas něco invenčního, takhle mi přijde nudná.
Tak Hrachovcová se asi vyvíjí no, nosí to, co je jí milý a líbí se jí to. Já teda úplně nepobírám tu Kairu (ale to je můj problém, žejo), znám ji z dob 'zamlada' hrála povětšinou takový trhlý a ztřeštěný role, ale hrála docela dobře, blbá není. Možná jak si jí někdo pamatuje jako mladý střeštiprdlo, tak se nemůže 'smířit' s tím, źe se posunula jinam.
Já konec konců nosím taky diametrálně odlišný věci, než před deseti lety..
Spíš nechápu, že bez osobní znalosti někoho se dá posuzovat, jestli ho jeho hadry "přerůstaj"
A teda, že se ještě vyjádřím k tý Čvančarový, tu neznám vůbec, ale dělá na mě dojem člověka, kterej módě nerozumí a nehoví tomu, ale protože je teda ta herečka a občas někam chodí, tak vyvíjí snahu bejt kočka, akorát, když nemáte cit a máte ne zcela konfekční postavu, tak to leckdy nedopadne..
Tak má jít na Štvanici v rámci fashion weeku na docela ujetou přehlídkou v malejch černejch a loďkách na kačence?
Jo no to sem si ani nevšimla, že někdo psal, no tak to bych taky nenapsala. Ne všechny její kombinace se mi líbí, ale rozhodně se dá říct, že má svůj styl
No ano, to je ono...Tereza Maxová je prostě nudná. Krásná, bez divokých úletů, slušná a stará se o deti a zvířátka. Je to chvalyhodné, obdivuhodné, ale mám mezi modelkami jiné favoritky.. ![]()
Tereza Maxova nudna? Ja ji docela sleduju a nekolikrat ji zazila osobne... Na gala akcich nosi teda dost zajimave obleceni. Ze je nudna, by me nenapadlo nikdy. Ale jestli jeji rodinna pohoda s krasnym chytrym chlapem, detmi, obrovske charisma, nesobeckost a zajem o druhe nudny, tak to je v porovnani se zoufale pusobici Hrachovcovou asi kompliment ![]()
Tady už chybí jenom že jí závidíme, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí