Donatellu fakt nevidím. :-)
VIP zjevy
jestli je má vyhlazené, chci číslo na to pracoviště - já je na sobě nenávidím ![]()
Tak já nelustrovala všechny fotky... :-). Dala jsem sem jednu, která na mě někde vykoukla a Zeta na ní vypadá blbě...
To je jasný. Mě právě na tý tvý fotce zarazilo, jak je deformující a v kombinaci s momentálním výrazem Zety zkreslující. Proto jsem zagooglila a vytáhla z tý samý akce jiný fotky, kde vypadá Zeta dost jinak.
Také mi přijde, že u Zety za ten trochu jiný vzhled může zhubnutí. Líbí se mi.
Neunesla stárnutí, čerstvý botox? No a? Co je špatného, když se přírodě trochu pomůže? Není přešitá sakumprásk, vypadá dobře.
Také se mi ohoz Hrachovcové líbí, nevidím na něm nic strašného, ani mi nepřijde, že by ji přebíjel "osobnost" - navíc ji neznám osobně, takže její kvality těžko posoudím.
Co se týče Čvančarové, prostě takova matrona od plotny.
Lindsay už je mi skoro i líto. Kromě toho škopku je strašně vyhublá a disproporční. Nemůžu se zbavit pocitu, že už nás brzo opustí.
Tohle je hrůza, ne Andula! Jsem myslela, že údajně závislosti překonala, nezdá se.
Martina od okotny som ja. Jitka sa iba nevie niekedy obliecť, alebo počúva nesprávnych ľudí, inak je to krasna baba.
Je tlustá, proč chodit kolem horký kaše a určitě rosolka, nežrat a hejbat se by to chtělo.
Veď ja netvrdim, že je stihla. Len že je pekná baba aj tak. Nie každý dokáže byt štíhly a vyšportovaný, preto sme takí rozdielmi a vynikame niečim iným. Postavu ako ma ona, ešte nemôžem nazvať tlstotou, ale vy štíhle vyšportované krásky áno. Mne sa baba páči a keby sa obliekala lepšie bolo by jej to len na osoh.
Mně se taky líbí, jen by jí prospělo zhubnout podle mě, mně by hrozně vadilo i to, že by partner měl o 10 kilo míň než já, připadala bych si jako slon![]()
Prosím? Tak to pardon, mně se mnohem více líbíte Vy a Vaše outfity a vůbec ... To bych prostě absolutně nesrovnávala. ![]()
Přesně, na té jedné postované fotce z dob minulýchh vypadala dobře. Kus ženský, ale super. Teď už je toho materiálu na ní nějak moc.
Vypdá vážně strašně. Nechápu, že ji to nedonutí, že za sebe nestydí.
(jak se vkládají obrázky aniž bych je musela ukládat?)
ony ty zásahy bohužel postihují mimiku, z tváře se pak stává maska. holt tobě se to líbí, mně ne.
Já jsem jednou Čvančarovou viděla, jak se údajně vrátila z nějaké šílené výpravy v Himálajích, seděla vedle nás v kavárně a samozřejmě jsem VUBEC NEPOSLOUCHALA, proto to vím
a byla tehdy ale fakt hubená. No jako vyzabla ne, ale štíhlá Jo. Nicméně oblečená bohužel děsně.
Tak jí ten obličej živí (nejen obličej, samozřejmě) a chápu, že někdo preferuje přirozené stárnutí, včetně vrásek, tak ale nikdo nikomu žádné zásahy nenutí, že? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí