Sweet Potato
Já taky. Holka se snaží, no. ![]()
Já sem od ní dostala páčik, to má být nějaká volební strategie?
Sweet Potato
Já taky. Holka se snaží, no. ![]()
![]()
No to teda..
Ty ses tu nedávno chlubila, že tě na insta sleduje Justin. Tak mně dnes přišla žádost od Karly Šlechtové, heč![]()
Mne karla slechtova asi pred mesicem lajkla segrina kocoura :D
Koukám to vobtěžování Rossiho v Brně nebyla náhoda, pani s tim evidentně má problém!
Taky žádost od Karly, sakryš!
ona po nas jede! mne taky lajkla fotku nekdy pred mesicem ![]()
To už nemůže být náhoda tohle, ona sem snad musí chodit! Která z vás je Šlechtová, přiznejte se!! :D
Nedavno byli na Instagramu takhle aktivni i Petr Mach a Dominik Feri
No nazdar teda, Harry a takovou prdu mít!

To madame Macron na to jde jinak ![]()

Ohodila se kávou a někdo jí narychlo půjčil náhradní kostým? ![]()
i vlasy má nějaké...poškozeně vypadající ![]()
To sem nepatří, ale teda to jsou věci
Zrovna na to koukám
Křepký stařík předváděl, v jaký je kondici? ![]()
ne, už včera, když se ještě nevědělo, že to byl on, psali, že podle hasičů skočil...
Hasiči u toho byli? No stejně - na sebevraždu to není moc vysoko, na náhodu zas ta zídka dost vysoká je... to snad musel poskakovat přímo na ní. To sou věci ![]()
V osmdesáti je vysokej i obrubník ne? Jinak dobrá, taková historicko-vlastenecko-bohémská sebevražda ne? To bude do učebnic dobrý myslim
Tak on je/byl v celkem slušný kondici, taky si na ní zakládal... Vlastenecká sebevražda je blbost, dyk se moh taky nanejvejš nastydnout. A provoz je tam jak na Václaváku, dalo se počítat s tím že ho někdo vytáhne. Pako jedno.
No, jestli ho z toho dostanou (což mu lze jen přát), tak už mu asi moc do skoku nebude.
"V osmdesáti je vysokej i obrubník ne?"
Pro něj ani ne. Má fyzičku lepší než kdejakej padesátník. Ale je to teda celý šílený. Nechápu. Jakákoli varianta toho, jak se to mohlo stát, mi přijde podivná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.