Já teda k tomu Třískovi...kdyby chtěl exhibovat, tak asi před někým? Myslím, před někým konkrétním, ale podle toho, jak se to seběhlo (pomoc přivolali výletníci z projíždějící lodě) tam byl zřejmě sám.
VIP zjevy
Sweet Potato razorblade Karla se asi v sobotu ráno nudila, páč mi taky lajkla příspěvek na Instagramu - fotku ze švýcarského městečka
Taky k Třískovi. Nesedí mi k němu ani jedna z možností. Jenže houby vím, samozřejmě. Pokud by to byl dobrovolný odchod, to místo by smysl dávalo, Karlův most byl pro něj důležitý symbol. Ale v sobotu odpoledne? Mezi všemi davy? On, perfekcionalista? Každopádně je to strašně smutné.
Mně se to místo líbí, je to dost stylové a jako herec v sobě zřejmě má i nějakou míru exhibicionismu, aby to udělala odpoledne, i když se mi to taky moc nezdá. Tady se k tomu vyjadřuje Mádl, docela to dává smysl.
Mně to přijde smutný trochu jinak, jsem přesvědčená, že to byl pokus o sebevraždu a hrozně mi na tom vadí ta potřeba publika, asi nemoc z povolání. Já být očitý svědek, mám z toho trauma, co děti, který to mohly vidět shora nebo zdola? Fakt je to bláznivej dědek, tohle se mi nelíbí![]()
No Mádl mi právě přijde vedle jak ta jedle, takových sebevrahů co měli zaplacenou dovolenou a pěkný plány do budoucna jsou mraky, deprese se neplánujou.
Jako můžeš mít pochopitelně pravdu, věřím, že takový typ, který se udržuje v kondici a je pořád hrozně aktivní může těžce snášet stárnutí samo o sobě (nehledě na vnější okolnosti, deprese a podobně). Protože prostě chátráš kondici navzdory.
Já na jeho místě bych si v tom případě vybrala asi stejný místo, do toho se dovedu vžít. Ta dob je mi proti srsti, ale mohl to být i náhlý popud, ne jen touha po obecenstvu.
Triska zemrel.....
Teď na to koukám. Ono se to sice v jeho věku dalo čekat, po tom šoku a tak vůbec, ale stejně... ![]()
K JanuTřískovi:
Jestli nechcete ztratit poslední iluze o svých spoluobčanech, neotvírejte diskuzi pod článkem na Novinkách.
Ach jo! Měla jsem ho hodně ráda. Nejen jako herce. ![]()
Tak na to nemám žaludek ani já, dovedu si tipnout, že si lůza bere do huby jeho a Havla, zvracela bych!
Pro tápající...

Bože to je dno!
to snad není pravda![]()
Myslíš, že až umře Zeman, otitulují ho jako generálního ožralu a čínského vlezdoprdelku třebA?
To je neuvěřitelný...
Tak Parlamentní listy, to je záruka kvality!
Bláznivý dědky beru zpět, výbornej rozhovor a článek, aspoň to trochu vyrovnává ten hnus z Parlamentních listů!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí