stes Mě k tomuhle kdysi dávno na vysoké řekl jeden zkušený vztahový harcovník, ve chvíli kdy mi zkrachoval vztah, ať se připravím, že brzo bude svatba nebo dítě s tou druhou, že ten kdo toho partnera vytáhl z nějakého jiného vztahu chce touto cestou triumfovat. A měl pravdu, nejen v mém případě.
VIP zjevy
Jimik je to asi hodně časté, znám to z okolí .
Jimiktak to musí teda recept na štěstí, pořídit si na základě krátké známosti dítě nebo svatbu, ty lidi jsou blázni
Já teda přiznávám, že na místě Anny K by mě to teda hrozně ranilo.
Nová superhladká imidž prý.

stes Mě k tomuhle kdysi dávno na vysoké řekl jeden zkušený vztahový harcovník, ve chvíli kdy mi zkrachoval vztah, ať se připravím, že brzo bude svatba nebo dítě s tou druhou, že ten kdo toho partnera vytáhl z nějakého jiného vztahu chce touto cestou triumfovat. A měl pravdu, nejen v mém případě.
Mě teda překvapuje, že je to podáváno, že ten jakoby nový člověk chce triumfovat. Myslela jsem, že spís ten co byl v tom vztahu chce ukázat tomu druhému, že se odprostil prostě od nej
Sweet Potato já bych byla radši, kdyby se o tu hladkost nepokoušela, všichni víme, že ji je okolo 60 , ne? Na týhle fotce vypadá, jako by na sobě měla oblek z Edgara..
Ounz Mně přijde jak nějaká strašidelná benátská maska.
Sweet PotatoFantomas
Mě teda překvapuje, že je to podáváno, že ten jakoby nový člověk chce triumfovat. Myslela jsem, že spís ten co byl v tom vztahu chce ukázat tomu druhému, že se odprostil prostě od nej
Asi záleží na úhlu pohledu a konkrétním případě, myslím, že platit může oboje. V tom mém případě to byl triumf ze stran nové partnerky, že dosáhla toho, co mě se nepodařilo za x let a "pojistka" toho vztahu.
A tohle jste viděli?
Já ji rada nemám, ale tady mi padla brada. V dobrém.

continuity Kdo to je? Vůbec netuším.
continuity Dám se podat.
Maláčová?
Já se bojím, že on nás zabije všechny. Na něj mám svůj názor, protože je hrubý a násilnický dlouhodobě,“
Zdroj: https://www.extra.cz/veronika-zilkova-trne-hruzou-bojim-se-ze-nas-soukup-vsechny-zabije-tvrdi-po-sporu-podnikatele-s-dopitou-2131e
Žilková se do toho umí položit. ![]()
Sweet Potato hérečka no. Má to v popisu práce ![]()
Sweet Potato Jako, na druhou stranu, tohle se jednou stalo kamosce, když byla malá, že prostě její táta dostal na držku doma takhle taky nějak podobne zainteresovaneho bývalého příbuzného a ona říkala, že fakt to vnímá jako nejvíc stresovej okamžik svýho dětství a jeji brácha taky. Že přesně se tam rvali jakoby doma, kde ona se cejtila v bezpečí, do toho ta máma brečela, tam lítaly pěsti, tekla krev, že to tak dětská hlava nedokázala pobrat. Takže ta Žilková možná přehání, ale ty děcka lituju, ty z toho asi mají vjemy fakt podobný jejímu vyprávění.
Jo ale teda vybavují si její vyprávění před dvěma lety, jak je Jaromír skvělej, jak myje nádobí:DSuper no:D
Karja Jestli to děti fakt zažily, musí to být strašné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025