Sweet Potato já nevim, takhle rodina je úplně tak strašlive moc zoufalá, ze se to jednomu snad ani nechce věřit
VIP zjevy
Raduza famílie byla za vodou minimálně v době, kdy byly holky ve školním věku. Jak je to teď netuším.
Já si teda myslim, že vizážistka a kadeřnice nebyla ani objednaná, neb na ní nebyly penize...ale třeba ne. Já teda té CHarlotte přeju, at jí to vyjde a vymaní se z toho, kde je, neb je tam jen přičiněním svojí mámy, ne vlastním.
Potrefenáhusa Jo, ta vysmívaná Ornella nakonec dopadla nejlíp, jak mohla.
Ale píše se o nich, kliká se na to. Takže stará Štika je happy. Tyjo, ona tu svatbu prodávala na HeroHero.
Proti nim i ta děsná Eva F.aspoň něco dokázala - skoro do konce vydržet v té vile.
Karja mohla se vlivu matky vymanit už dávno,aspoň částečně. Pred 10ti mohla jit pryc. Jenze mela vsechno pod nos. Jinak že je prapuvod u starý, je jasný.
Sweet Potato
. A co teprve šťastní novomanželé,to by byl ještě větší průser.
Kde se vlastne vzala ta Stikovic familie a cim se tak na internetech uchytila? Dyt to jsou tak priserny lidi, uplne se mi jezi chlupy, kdyz se v souvislosti s timhle druhem mluvi o celebritach.
Kokoska Ornella otehotnela s Koktou a tim to zacalo, matinka se na tom chtela zviditelnit.
Vari nakonec ta Ornella je z nich jeste nejmin hrozna.
Kokoska To si presne rikam taky.
Kokoska já myslela, že to jsou/byli kolotočáři
starou uplně vidim ve střelnici, jak láduje broky do vzduchovky - a nebo na pokladně u labutí ![]()
Vari který tou dobou žil s Partyšovou, ne? Tohle mně dostává, rodina, která se proslavila tím, že jedna otěhotněla s mužem někoho trochu známého ![]()
Já si teda myslim, že vizážistka a kadeřnice nebyla ani objednaná, neb na ní nebyly penize...ale třeba ne.
Přesně to mě napadlo. Jako prosimtě kdo zaspí kadeřníka nebo vizážistku
Někde jsem zahlídla že prej i snubní prsteny zapomněli... tak ve světle dalších sdělení, například že na svatební hostině byli čtyři (a to ještě musela zorganizovat, patrně i zaplatit, paní matinka), se nebojím prohlásit že větší socky svět neviděl ![]()
Kde se vlastne vzala ta Stikovic familie a cim se tak na internetech uchytila? Dyt to jsou tak priserny lidi, uplne se mi jezi chlupy, kdyz se v souvislosti s timhle druhem mluvi o celebritach.
Jo, začala si Ornella
leč bába ihned převzala štafetu a rozjela to ve velkým, měli přece i nějakej pořad v tv jako ze života Štikovejch, nějakou reality show...
No, takoví Kardashianovi po česku prostě
(který taky vylezli z kdovíjaký díry a nebejt procesu s OJ Simpsonem, nikdo by po nich ani neštěk - a tam to vzala do ruky rovněž matka rodu)
Kokoska já myslela, že to jsou/byli kolotočáři
starou uplně vidim ve střelnici, jak láduje broky do vzduchovky - a nebo na pokladně u labutí
No pan otec byl prej podnikatel... což je, pravda, trochu širokej pojem. Stará na střelnici je přesnej obrázek, úplně ji vidim!
Honorace z Wishe. ![]()
barbucha nO hele, na druhou stranu, kdyby jí neměla objednanou, tak si snad aspoň usměje vlasy. Takže teď pracuju s teorií, že ji máti schválně nechala zaspat, aby byla krásnější (zde použiju tvé ,,muhehehe,,) než ona. Ale stejně se jim daří, jsme jim věnovaly už tři strany!
barbucha Ani nevím proč, ale mně je té holky vlastně líto. Mít takovou matku a teď ještě manžela, který evidentně podle fotek nějakou romantickou láskou nehoří...z těch fotek na mě dýchá zmar ze zpackanýho života a je to vlastně hrozně smutný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025