Dámy všem Vám děkuju za náhled a radu, ukončila bych toto OT, nějak to dopadne. Mám ještě cca měsíc na to zaujmout nějaké stanovisko k celé situaci :) přinejhorším tam budu sama s epidurálem :D
VIP zjevy
ještě bych na ty metličky kdyby vyzbyl čas omotala kousek ostnatýho drátu
O o ou ![]()
No toto jsem koupila máti a ona to vůbec nepoužívá. Pardon za OT.
asi taťka nezlobí
Otázka je, jestli v době s nižší rozvodovostí bylo i více "spokojených" manželství, nebo se jen nerozvedli a stejně si jel každý po svém.
To je presny, podle me to neni otazka, ale fakt. Driv se lidi tk nerozvadeli, resilo se to bokovkama a tim, ze si kazdej zil po svym, coz taky nic moc vzor do zivota. Navic kolikrat nejde o rozvod, decko mnohem vic poznamena nevyspely jednani a manipulace kolem.
Tak už i Dustin..
Sice je to 32! let, ale to by bylo, aby se na každého něco nenašlo.
opravdu nemíním schvalovat sexuální násilí, ale tahle hysterie je prostě už nějak příliš.
za chvíli se budou ti chlapi omlouvat, že se před 40 lety na nějakou vilně podívali.
No když jsem to četla já, tak jsem začala přemýšlet, komu všemu bych se měla omlouvat já sama.
souhlasim, to same Kevin Spacey. Nechci v zadnem pripade zlehcovat sexualni nasili, ale tohle mi pripada jako neco, co by ve vysledku mohlo jeho obetem uskodit.
Jako mě už by obvinili taky, když si vezmu kam jsem kdy šáhla.
Já jsem si četla něco ráno a neschvaluji žádné obtěžování, jenžespousta věcí byla dost na hraně, za chvíli nás ti chlapi radši už ani neosloví.
Tahle US přepjatost, presumpce viny, přiznávání se ke všemu možnýmu a 30letý traumata po otevřených hovorech o sexu do Evropy doufám nedorazí, doufám už od kauzy Clinton-Lewinsky
s lehkým srdcem si odpustím doprovodnou floskuli o tom, jak je sexuální obtěžování špatný, to je snad jasný...
Nevim no, mě jednou říkal učitel američan, že mi to moc sluší, pak chválil další kolegyni vlasy a říkal, že by to v USA nikdy v práci neřekl, že to zavání harašením. Nevim na kolik přeháněl nebo chtěl být zajímavý, ale znělo to děsivě:-D. By nás nikdo nepochválil a musely bychom se taky fotit vykozené na ty instagramy!!!
Jako ja bych v tomhle usa a cechy moc nesrovnavala. Ceho je moc toho je moc, ale u nas by stacilo, aby si cast borcu prestala myslet, ze za znasilneni si zena muze sama. do takovych extremu jako tam to vunec zachazet nemusi.
Takový jsou všude, to zas neni "naše" specialita, US nevyjímaje
Já doufám, že to u nás v tomhle není tak hrozné nebo tedy nějak výrazně horší než jinde. Jako v tomhle ohledu žiju fakt v pěkné sociální bublině a nikdo podobné názory nesdílí nebo jsem žádné náznaky nezachytila. A to jako neni žádná top společnost, když to mám srovnat třeba s tím, jak ta moje společnost ve které se pohybuje volí a jaké má politické názory, tak je to hodně různorodé neni to žádná hitparáda.
To je fakt, ze to asi spis jde podle socialnich skupin... ja si furt myslim, ze je trochu co dohanet a tyhle hystericky vykriky v usa proste nereprezentujou nejakej vseobecnej stav ve spolecnosti.
No jo, tak britský ministr obrany rezignoval, protože před 15 lety sahal na koleno rozhlasové reportérce![]()

Buchtičky Dary už se mi ani nelíbí, postava ano. A já jsem pro toto.
A už jsem skoro tam. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí