VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:08

Dámy všem Vám děkuju za náhled a radu, ukončila bych toto OT, nějak to dopadne. Mám ještě cca měsíc na to zaujmout nějaké stanovisko k celé situaci :) přinejhorším tam budu sama s epidurálem :D

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:19

Renusatko  ? 

Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:25
Reakce na Ounz:

ještě bych na ty metličky kdyby vyzbyl čas omotala kousek ostnatýho drátu

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:26

O o ou 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:29
Reakce na Ounz:

No toto jsem koupila máti a ona to vůbec nepoužívá. Pardon za OT.

Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 21:30
Reakce na Ronna:

asi taťka nezlobí

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 22:46
Reakce na whiskas:

Otázka je, jestli v době s nižší rozvodovostí bylo i více "spokojených" manželství, nebo se jen nerozvedli a stejně si jel každý po svém. 

To je presny, podle me to neni otazka, ale fakt. Driv se lidi tk nerozvadeli, resilo se to bokovkama a tim, ze si kazdej zil po svym, coz taky nic moc vzor do zivota. Navic kolikrat nejde o rozvod, decko mnohem vic poznamena nevyspely jednani a manipulace kolem.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 00:00
Reakce na Dadoo:

opravdu nemíním schvalovat sexuální násilí, ale tahle hysterie je prostě už nějak příliš.

za chvíli se budou ti chlapi omlouvat, že se před 40 lety na nějakou vilně podívali.

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 00:10
Reakce na Jiná Realita:

No když jsem to četla já, tak jsem začala přemýšlet, komu všemu bych se měla omlouvat já sama. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 05:38

souhlasim, to same Kevin Spacey. Nechci v zadnem pripade zlehcovat sexualni nasili, ale tohle mi pripada jako neco, co by ve vysledku mohlo jeho obetem uskodit. 

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:11
Reakce na kkristýna:

Jako mě už by obvinili taky, když si vezmu kam jsem kdy šáhla.

Já jsem si četla něco ráno a neschvaluji žádné obtěžování, jenžespousta věcí byla dost na hraně, za chvíli nás ti chlapi  radši už ani neosloví.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:18
Reakce na Karja:

Tahle US přepjatost, presumpce viny, přiznávání se ke všemu možnýmu a 30letý traumata po otevřených hovorech o sexu do Evropy doufám nedorazí, doufám už od kauzy Clinton-Lewinsky s lehkým srdcem si odpustím doprovodnou floskuli o tom, jak je sexuální obtěžování špatný, to je snad jasný...

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:29
Reakce na Mutziputzi:

Nevim no, mě jednou říkal učitel američan, že mi to moc sluší, pak chválil další kolegyni vlasy a říkal, že by to v USA nikdy v práci neřekl, že to zavání harašením. Nevim na kolik přeháněl nebo chtěl být zajímavý, ale znělo to děsivě:-D. By nás nikdo nepochválil a musely bychom se taky fotit vykozené na ty instagramy!!!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:37
Reakce na Karja:

Jako ja bych v tomhle usa a cechy moc nesrovnavala. Ceho je moc toho je moc, ale u nas by stacilo, aby si cast borcu prestala myslet, ze za znasilneni si zena muze sama. do takovych extremu jako tam to vunec zachazet nemusi.

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:40
Reakce na Lilly_Ku:

Takový jsou všude, to zas neni "naše" specialita, US nevyjímaje

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:41
Reakce na Lilly_Ku:

Já doufám, že to u nás v tomhle není tak hrozné nebo tedy nějak výrazně horší než jinde. Jako v tomhle ohledu žiju fakt v pěkné sociální bublině a nikdo podobné názory nesdílí nebo jsem žádné náznaky nezachytila. A to jako neni žádná top společnost, když to mám srovnat třeba s tím, jak ta moje společnost ve které se pohybuje volí a jaké má politické názory, tak je to hodně různorodé neni to žádná hitparáda.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 07:50
Reakce na Mutziputzi:

To je fakt, ze to asi spis jde podle socialnich skupin... ja si furt myslim, ze je trochu co dohanet a tyhle hystericky vykriky v usa proste nereprezentujou nejakej vseobecnej stav ve spolecnosti.

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 08:20
Reakce na Lilly_Ku:

No jo, tak britský ministr obrany rezignoval, protože před 15 lety sahal na koleno rozhlasové reportérce

https://www.lidovky.cz/britsky-ministr-obrany-po-obvineni-z-obtezovani-rezignoval-prd-/zpravy-svet.aspx?c=A171101_211325_ln_zahranici_ele

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 08:34

Buchtičky Dary už se mi ani nelíbí, postava ano. A  já jsem pro toto.

A už jsem skoro tam.