To je lhostejnost k tvym nazorum na me. To si neplet.
VIP zjevy
No, cekala jsem vic, cau jdu behat
V původním rodném listu mám jméno Tesa, díkybohu to mamce neprošlo :D Takže mám normální jméno, které nesnáším, a příjmení už jsem měnila 3x. A jestli manžel bude trvat na porodu bez epidurálu, tak ho možná změním i po 4. Bojím se i zubaře
pardon za OT okénko.
Však manžel si epidural nemusí nechat dávat ![]()
To mu navrhnu, jistě bude rád :D
Jak manžel bude trvat na porodu bez epiduralu? ![]()
Nerada bych flejm, ale co je manželovi do tvýho epidurálu?
Si přečet indikaci a možné následky, a vzhledem k tomu že když je nemocen je problém do něho dostat paralen, tak výsledek je naprosto očekávatelný![]()
A to já bych si teda protentokrát snad aji založila menší ohníček, páč jsem úplně u té zmínky nadskočila v židli, jak jako manžel bude trvat?!
No..prosimtě, podle toho, do jaký porodnice půjdeš - tedy jestli to poskytujou, řeš to ty a s anesteziologem, ne s panem manželem (někdy bych ten google fakt demonstrativně spálila)
samozřejmě, že to není bez rizik, ale tak ty úměrně stoupají se zdravotníma obtížema, takže mladá zdravá žena..a teda, takovej epidurál u nepostupujícího porodu může docela pomoct i a už x ženám se díky němu podařilo porodit, místo aby to skončilo sekcí. Každopádně žena by se o tomhle měla rozhodnout sama, protože je to její zdraví a ona tam bude případně v bolestech rodit (samo že to jde i bez toho, ale bolí to)
No, já upřímně doufám, že to byla nadsázka a žertík..jinak nevím.
Jasný, včera jsme to téma nakousli a dneska není doma, ještě to doproberem. Ale naštval mně slušně teda.
To naštvání chápu, to je fakt šlápnutí vedle. Manžel nemanžel, o zdraví si má každej rozhodovat sám.
No hele, on to urcite mysli dobre, ze jako nechce, aby nastaly komplikace, ma starost o tebe a o dite. Je fakt, ze kdyz si clovek ty komplikace precte jen tak z voleje, muze to jednoho i vydesit :D
Nakonec to rozhodnuti stejne bude na tobe a skoro ti garantuju, ze az te uvidi v akci, tak ti ten epidural jeste rad posveti
Jinak teda kamosky z Cech mi spis rikali, ze jim epi rozmlouvali v nemocnici, ale to uz je minimalne 10 let zpatky, tak ted uz to tak snad nefunguje.
Jasný, včera jsme to téma nakousli a dneska není doma, ještě to doproberem. Ale naštval mně slušně teda.
A trhání zubu nebo čištění kanálků bez anestezie už manžel absolvoval?
asi jak píše Setare, je pochopitelný že má starost, ale pokud bych se rozhodla pro epidurál/císaře/cokoliv, nejspíš bych mu vysvětlila, že má na výběr - buď chce být u toho a bude mlčet, nebo u toho nebude vůbec:P neebo, to v závislosti na aktuální hormonální hladině, bych mu rovnou předvedla názornou ukázku jak asi taková věc může bolet, třeba za pomoci nějakého kuchyňského nástroje;-)
To dítě musíte ven dostat vy a o tom, co mi uleví od bolesti bych s manželem teda nediskutovala ![]()
No uf. Zakázat ty internety!
Ne, je nechutně zdravý.
no ani nechci domýšlet, jaký kuchyšký nástroj byl myšlen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí