viktorka_od splavu kdyz ja si to nemyslim ani o nohou macronove, nebo aspon ten pomer uzouckych nozicek k trupu neni dobry. obe vypadaji jako krabice ze kterych trci dole dva draty.
VIP zjevy
Tu vyvazenost postavy podle me hodne ovlivnuje sirka ramen. Ja mam miry cca tech 90-70-100 na 168 cm vysky a hruskoidne si nepripadam. Ramena mam stejne siroka jako boky a myslim, ze vypadam dobre, jsem proste jen lehce podsaditejsi s malejma prsama.
Nebo zde

A zajímavé je tohle porovnání:

whiskas Mám v pase 70, přes boky 96. Jako hruška si nepřipadám. Ten rozdíl 25 - 30 cm při výšce 170 cm není tak obrovský, jak si představuješ
Mám v pase a přes boky stejně a při výšce 158 cm jsem hruška jak vyšitá, a kdybych stála vedle tebe, tak budu vypadat jak soudek. nespravedlivý toto ![]()
MP Marge S jej vlasmi by sa dalo pekne popracovať, strih, farba a pod. Sú silné, ani odfarbovanie im ešte neublížilo, ale takto to nie je to pravé orechové. Netreba sa báť zmeny.
No ale to musite rict ji ![]()
whiskas Jasna 3 u me, Ty hranaty boky, vysoko trcici kosti od kycli
Takze vlastne kubisticka hruska! Ale brala bych tu prvni ve spodni rade.![]()
whiskas Jupí, jsem diamant!![]()
Musím se teda pousmát, chtěla bych vás čtyřicátnice vidět tak za 20-25 let. Kromě Mutzi, ta bude samozřejmě krásná a přirozeně štíhlá forever. Ještě kousek před padesátkou jsem měla těch 90-70-100 (hruška jsem byla od puberty), a pak najednou lup, nějaké zdravotní problémy, hormony a všechno bylo jinak. Neříkám, že když to tak mám já, musí to mít každý, ale stát se může leccos. Takže to, že v 60+ by někdo chtěl-nechtěl mít míry takové a onaké, se plánovat v těch cca 40 fakt nedá. Jo, je určitě dobré cvičit a stravovat se jak nejlíp to jde, ale znáte to, nikdy neříkej nikdy.
Stará Stanová Kůže já sí myslím, že nemá paruku. ale poloparuku. to vepředu jsou její vlasy, a od temene dozadu je to tupé. tím přehazováním nahoře to prolne dohromady.
Přesně. Ta ofina je její, zbytek paruka. Stejně jako onehdy u Babišové (na fotce s dcerou).
Ten předěl je skoro na všech fotkách vidět.
Kokoska doufam ze duveru ve me vlozenou nezklamete![]()
Ginevra Babisova ma vsechny vlasy svoje for sure![]()
Luna Nééé, jen se tady debatovalo, co kdo preferuje, nikoli, co doopravdy má. Na to navázaly poměry a jejich výhody. Abych byla konkrétní, raději než jako Iskra, bych byla jako Dara, nebo Macronka. Realita je, že geny + s věkem (asi to tedy bude částečně i leností) prostě pas 60 mít nikdy nebudu (a vyhladovět kvůli tomu nehodlám), nohy si také neprodloužím a tak doufám, že mi alespoň částečně zůstanou ty užší boky. Svět se kvůli tomu nezhroutí a já už taky ne, ale jen se vždy ráda podívám na určitý typ postavy, byť nedosažitelný. Asi je stejně nejdůležitější se sám se sebou nějak sžít, umět to obléknout a mít se ráda, tak jak úspěšně činí např. viktorka_od splavu .
ehm.. ja bych dodala, ze nejdulezitejsi je byt zdrava :)
Kokoska S tím souhlasím a je to přesně to, čeho se obávám. Už teď to není ono, přesto, že snaha je.
razorblade A tvůj dodatek rovněž nezpochybňuji. Jen bych ráda, kdybych našla cestu a měla to štěstí (a vůli), že by se mi podařilo naplnit obojí. Postava cajk a ještě ve zdraví
.
whiskas ja jsem se svym dodatkem snazila zdejsi vaznou diskuzi ponekud odlehcit :D asi i proto, ze ja vysneny postavy nikdy nedosahnu, tak se spis snazim soustredit na to zdravi, protoze k cemu je v 60 sik telo, kdyz je prolezly nemocema a lezi nekde na LDNce :D
Z torz jsem hrdá dvojka, a nemůžu si teda stěžovat.
Slightly curvy, triangle, jednička![]()
na té jedné fotce, co tu někde proběhla, má for sure paruku, dokonce i jinou barvu, bylo to fakt vidět. moc nechápu, když jinak má vlasů plnou hlavu, ale fakt to byla poloparuka.
Jiná Realita Tahle? Fakt ne

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.