Mutziputzi Nela je nesmrtelna studnice.
VIP zjevy
jinx to se tak stane, když někdo používá slova, kterejm nerozumí... to někde zaslechla a líbilo se jí to ![]()
RoSa Štipka času zní taky libozvučně.
Františka byla hezká

Lelka bez makeupu

jo lela je hezká, těm čerstvým maminkám to sluší, jsou něžný
Mutziputzi je mnohem hezčí, než když se snaží vyhezkat ![]()
no ale má tam tak brutální filtr, že bych nepoznala snad ani Karlose
Potrefenáhusa ten se pozná podle zubů.
Asi aby mohl bojovat, i kdyby v aréně zhasli.
bosibori Mne teda prijde dosti tuctova
3 měsíc

Mutziputzi To je ta Cibulkova? Fakt bych ji nepoznala a naopak ten jeji manik vypada lip nez driv, pusobival tak smesne.
Karja Jeho vubec neznam, ale to břicho mě děsí, to nechci, nerouham se, ale prostě nechci!!!![]()
Mutziputzi Dneska v poradne nejaka pani 106 kilo a po monitoru rekla sestricce, ze ji ale musi pomoct se zvednout. I pres zaves jsem slysela, jak ty sestry lapaji po dechu a fakt maji delat co delat ji nejak vstricne odpovedet (a daly to, byly mile). Pry ji doma zveda manzel....samozrejme ze se zvedla sama, sestra ji poradila, jak se to dela....
Ale ona ta Cibulkova pribrala nejak celkove, tak ona nikdy nebyla nejak outla jak Pliskova trebas, tak k tomu ma asi sklony;-)
Karja Tak jsem tu Tatranku vrátila
Mutziputzi Myslis, ze bys atakovala treba naber 45 kilo, to asi ne:-D:-D Navic se staci jen pretocit na bok a zvednes se I se 106!:-D
Karja Já bych nerada víc jak 10, se obávam, že bych se už do společenského žebříčku pak nezařadila
Mutziputzi To tobě nehrozí, nejsi TEN typ
.
Mutziputzi 10 mi přijde spíš málo. Ono teda záleží z čeho ty kila jsou. Já nabrala pokaždé skoro 20, což je teda dost. Ale poprvé jsem po příchodu z porodnice měla navíc jen pět kilo, za dva měsíce mi zbyly bez jakéhokoliv přičinění tři. Ty už jsem teda nezhubla, naopak jsem nabrala, když ubylo kojení, to už je teda jiná věc. Po druhé jsem nabrala taky skoro 20, ale po příchodu z porodnice jsem pořád měla navrch deset a za dva měsíce to kleslo jen o dvě, uvidíme, jak to bude pokračovat. Přitom druhý syn byl ještě o trochu větší než první.
Karja Strašný. Ale to nejsou jen těhotný, některé takové osoby prostě očekávají, že ve zdravotnictví pracují zápasnice a jsou tam od zvedání nadměrných břemen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje