barbucha Chudak vypada, jak kdyz si odskocila z plaze. Pritom ty saty, co mela posledne na vylete s kralovnou, ji moc slusely
VIP zjevy
barbucha U me Meghan top, uces holt foukalo no
Mně připadá, že narychlo a na poslední chvíli vylítla z postele ![]()
Mutziputzi souhlas, je krasna. Saty miva i lepsi, nicmene ani tyto zadna tragedie.
Mně se Meghan líbí. Je fakt, že na fotkách je vidět, že ty šaty jsou asi myšleny na někoho vyššího. Ale viděla jsem video z téhle akce a tam jsem si toho vůbec nevšimla, krásně v pohybu vlály.
Ta kristelova, to uz je na samostatne extra pekelne vlakno, ne?
Mne se megan taky libi, i kdyz saty urcite mela, a bude mit, lepsi.... ale hrozne toto neni... uces a klobouk/ fascinator ok
ovsem ta kristelova, ja se k tomu dostanu vzdycky jen tady a je to teda vyzivne...
No já vám nevim holky. Ten fascinátor mi zrovna připadá jako holý neštěstí...
U týhle fotky jsem viděla i zlá, zlá slůvka! "Souhlasíme, Harry!" a "Vítej mezi ženáči!"
Ergo ani na internetech žádnej potlesk (za tenhle outfit).

barbucha jj vsimla jsem si ze se to zas tak moc nelibilo, ale mne to ptijde ok, nejhezci saty ever to nejsou, ale slusi ji to podle me
barbucha Šaty Meghan se mi líbí, i jí sluší, ale nejde mi k tomu ten klobouk, boty.
notna je fakt ze jine boty ne lodicky by to tomu asi prospely, souhlasim
Mně by se spíš líbil nějakej klasickej gardenparty klobouk k tomu... ![]()
barbucha Už není, už je z ní důchodkyně...
Třeba něco takovýho...

nebo - kapku střízlivější/menší - podobnej:

barbucha Už není, už je z ní důchodkyně...
Takže nemá na kadeřníka ani na zubaře ![]()
klausová vypadá, že si zrovna sundala helmu:-) nebo paruku
zato kikina má konečně po čase zas normální účes, ten ježek byl strašnej
Mutziputzi prosimtě, než zase začneš nad něčím zvracet, si o tom aspoň něco přečti ![]()

Meghan je v tých šatách utopená, fascinátor o ničom, za mňa dosť odfláknutý outfit. Palec dole.
moninika ty vlasy a zuby L. Klausový jsou dost hrozný
Edge ??? Nekde pisou neco o tom, ze neni smesny, kdyz dospela zenska tituluje prezdivkou chlapce, ktereho navic osobne nezna? Rada se poucim, sem s tim!
Jestli mi jako dokazujes, ze to neni prezdivka, kterou jsi vymyslela ty, tak neboj, to bych byvala nereagovala, to by mi prislo too much :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje