Makron je mi poslední dobou moc sympatickej! Na MS ve fotbale, jak předával medaile..... mnooo ![]()
ale při představě, že je ve finále ČR a je tam naše hlava státu..... ![]()
Makron je mi poslední dobou moc sympatickej! Na MS ve fotbale, jak předával medaile..... mnooo ![]()
ale při představě, že je ve finále ČR a je tam naše hlava státu..... ![]()
martek01 že jo? slušelo mu to tam (i jak byl celý promoklý)
to druhé si radši ani nepředstavuju ![]()
ale při představě, že je ve finále ČR a je tam naše hlava státu.....
Myslíš že by nevyskočil na ten stol? ![]()
Janulik03 Nevyskocil, on by pod nej rovnou spadl.![]()
JO??
Na tyhle křivky by měla mít zbrojní průkaz: Bývalá rosnička Novy (44) se pochlubila dokonalým tělem!
Mutziputzi takova paňmáma
![]()
jinx mozna kolemjdouci na obranu ten zbrojak, ta mi jednu ubalit![]()
Mutziputzi no je velika, ten titulek neni soudny
Mutziputzi Mne tak hrozna neprijde.
Normalni, to ze ma mit zbrojak o sobe prece sama nenapsala, na valeni se smichy po podlaze je to slaby, mivas lepsi!
Cekam na Kristelku! Prej je z Tabora!
Luna Se smeju titulku, ne pani, to je proste normalni pani![]()
Mutziputzi Jenže na titulek Prostě normální pani by se asi moc neklikalo![]()
Mutziputzi Ja to chapu, titulek je dementni. O tom zadna
Ach jo
. A nemám na mysli múzu Pogodovou.
A tak trosku vtipnej je![]()

Mutziputzi Vtipálek Rytmus no, má prachy, sebavedomie, aroganciu a aj hejterov, ktorých evidentne miluje....
Mutziputzi bengoro
LOL! To je zase prispevek z ranku "nad pračkou do desitky nemá smysl přemýšlet". Karle Mrackove je 44 a ma 3 deti. Az budete mit aspon 2 deti a o par let vice, bude poznamka o paňmamě aspon trochu relevantni
ojoj, to jsem zase jednou dostala pokarani ![]()
jinx Musiš A nejdeš dopi*e?! 20 tisíc musí stát pračka aby vás šlak trafil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.