Mutziputzi Zis to je KK?
Timto se ti teda hluboce omlouvam. ![]()
VIP zjevy
Luna Neni potřeba, skutečně myslím, že by to ve stejnejch hadrech nebylo lepší..teda nemam takhle hnusný ixky, to néé![]()
Mutziputzi ona asi má s nějakým obchodem na lacláče výhradní smlouvu, mám pocit, že nenosí nic jiného.
paktofonika Já? To bych tedy neřekla, až na ty vyloženě špekaté. Když mám chuť na kritiku, tak se vždy zarazím a řeknu si, "ty máš tak co kritizovat" a je po chuti
. Ale vzhledem k některým příspěvkům mám někdy pocit, že je to tady samá dokonalá, souměrná modelína.
Haha, prave jsem prisla z koupaliste, vedle me na dece matka cca 50, vypadala na 65, typ stara Stika a dcera asi mladsi nez ja, ale to si nechci pripustit.
Obe typ postavy "starej obezni deda" a nahlas kritizovaly kazdou kolemjdouci zenu v plavkach, nastesti o mne nic, pac bych to mohla slyset, kdyz lezim vedle. Ale to teda byly porotkyne...Horsi, ze nezavrely zobak. Prosla se cti akorat jedna solarkova blondynka, akorat se tem nadheram nelibilo, ze ma trochu celulitidu, ale kdyz prej bude pit vic vody, tak jak to delaji ony, tak to bude ok.![]()
Luna Takéto verejné ohováranie je trápne či už je to vyšportovaná fitnesska alebo typ Štika. Nemám to rada, a čudujem sa že podobným ľuďom nieje hanba.
paktofonika No bylo to fakt strasny!!! Byly slyset az do lesa.

'' kauza'' na Expresu. Nejde mi vložit odkaz.
stes jakože první foto realita, druhé foto jiná realita?
edit: tedy obráceně
to je tak, když člověk píše a nevidí to před sebou.
Jiná Realita No čo trochu sa vylepšili
Vyzerá to že boli na pyžamovej párty
stes Takova klasicka pozuju, pozuju, pozuju a pak uz pozuju moc dlouho no![]()
Jinak doufam, ze az me jednou opusti Rytmus a najde si novou ve veku me dcery, ze nebudu vysilat Instastories jako Darinka, ta je tak happy a free, ze cekam az se hystericky rozplace...
To jako pózovaly tak dlouho, až se celý roztekly?
Luna Tak hlavně, že dámy vědí, jak na to
. Doufám, že jsi nějakou cennou radu pochytila a podělíš se. A jo vlastně, pít více vody, jasný ...
Mutziputzi Opět lituju, že nemám Instagram a netuším, jak na něm hledat. Jistě přicházím o hodně
.
whiskas nejde odkaz?![]()
Mutziputzi Děkuji, snad si tím teď, po té józe, zase nezasviním čakry
.
Mutziputzi Chlorofyl jsem ješě neužívala
.
whiskas Ja jo, ale fakt je to dobry, matovej jsem mela![]()
Mutziputzi Zázrak? A piješ ještě ten super duper elixir z Ingredients? Když jsem tam byla naposledy, tak tam jedna krásná dáma kupovala hned dvě balení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.