paktofonika první řada Superstar.
VIP zjevy
stes Mít jen desetinku jejího sebevědomí,jsem spokojenej člověk. Myslíte,že nemá aspoň malilinkaté pochybnosti
?
Proč by měla mít pochybnosti? Je jí plný internet, má mladého kolouška, je slavná! A teď prý dokonce i zhubla, takžedokonalost sama.
Ehm... chapu to dobre, ze ten kolousek je... Samer? :D
Samer kdyz zpival Against all odds byl k sezrani nahodou....zato tady obskurni dvojka z Hostivare![]()

Mutziputzi samer je největší slizoň aspoň posledních 15 let ![]()
já slyším sámer a vidím...
Jiná Realita Je to magor, ale zpival pekne
Mutziputzi Ukáž kedy že to bol k sežrání.
Mutziputzi asi som prejedená ![]()
Ehm... chapu to dobre, ze ten kolousek je... Samer? :D
Nee, má nějakýho hokejku:
A teda, že jsem kvůli tobě googlila Štikovou, toho si koukej vážit!
Sweet Potato diky! jsi uzasna :))) jen jsem teda cekala i fotografii toho hokejisty... a ve fotogalerii byl jen strojvudce detskeho vlacku.. :D pan hokejista se ke sve lasce asi moc nehlasi :D
Já jsem si říkala, že se ta Vondráčková poslední dobou tak snažila, vždycky v tv v nějaké ultrasexy róbě. Myslím, že jsme tu měli fotky ze Slavíka. Tak to už asi byla krize.
Jestli klofl Šafářovou, ta je teda nic moc, ale aspoň není tak nesympatická jak Vaidišová.
Ronna Mně se Vaidišová teď s tím dítětem trochu zesympatičtila. Šafářová mi přijde taková příliš dětská (to si fakt moc nepomohl ve srovnání s Vondráčkovou:-) ) na svůj věk, tak bych jí přála pořádnýho chlapa, jakože by vedle něj zženštěla.
Beranka nedávno jsem viděla Šafářovou v nějaké restauraci a hrozně mě překvapilo, jaká je to naživo hezká ženská. Moc pěkné oblečená i namalovaná, účes, všechno.
Mohučanka v Blesku byla včera nebo předvčírem fotka Šafářove a strašně ji to tam slušelo. Normálně jsem ji nepoznala.
Dnes jsem viděla nový pořad KK, to je dobrej bizár. Experti přes celebrity, strašně nesympatická paní, která hodnotí styl Rytmuse slovy ,,mrcas, šmrdla ze Slovenska..." a o paní moderátorce se ani nemusím zmiňovat. Ty dvě budou kámošky, hádám.
Stará Štiková tají těhotenství?! ![]()
Strasna barva!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.