barbucha
Myslela jsem, že by tě uklidnila zpěvem, když jsi jí ráno volala.
Sen teda příšernej, o tom žádná. ![]()
Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?
Nemohla zpívat jak se smála, ta malá megera ![]()
Poslední dny mám hodně snů, tenhle vyčnívá. Hlavní osobou byla moje skutečná známá, která dosti nečekaně a zle předčasně odešla. Zazvonili jsme na ni s veselou společností, ona nám otevřela překvapená, co tu děláme. Slavíme Z-ovy narozeniny přece, nestihla jsem ani doříct a došlo mi, že ten má narozeniny až za půl roku... Bylo to poslední loučení převlečené za večírek a všichni drželi tvář, ačkoli každému bylo jasné, že i ostatní vědí. Ona se na nás dívala pomalu až laskavě, jako že chápe, že tady na zemi je na podobné hry to pravé místo, ale sama už byla jinde. Takže se loučíme, říkaly jsme si očima, zatímco ostatní pořád juchali. A všichni se s ní halasně obejmuli a odtančili na chodbu. Naposled jsme se k sobě přivinuly my dvě a překvapeně jsme odskočily, cítily jsme jeden pocit ve dvou hrudích a komunikovaly pořád beze slov. Tohle bylo jiné, zarazila se. Jo, taky bych řekla! Takže to není naposledy. A věděly jsme, že se ještě potkáme, než odejde nadobro, už bez záminek a zbytečností. Byla úplně bledá, skoro průsvitná, a všude bylo měkce jasné světlo.
Jitka77Nečekala jsem, že by se mnou cizí sen mohl takhle zamávat. ![]()
Jitka77 úplně mě mrazí...
Taky dobrej horror.
Mně to připomnělo skutečnou událost... podobně strašnou. Moje kamarádka uspořádala (někdy kolem svých narozenin) obrovskou oslavu. Tak věděli jsme že je nemocná, já jí zařizovala spoustu vyšetření apod., ale byla jsem přesvědčená resp. jsem chtěla věřit že je to oslava kvůli zlepšení, logicky - než přišel milostpán s tím, že je to jasný loučení. Ještě jsme se do krve pohádali, že je cynickej škarohlíd... oslava proběhla, účast veliká a zábava veselá... aby mi za pár dní volaly její děti ![]()
barbucha Vzpomněla jsem si na tvoje procházení zdí, tohle bylo podobně přízračné.
Člověk si některé věci dlouho nepřipouští, to je normální, jinak bychom se zbláznili. Ale pár podobných zkušeností tu sladkou nevědomost pěkně nabourá.
Taky se vám sny vrací a pokračují? Občas to tak mám, třeba dnes. Ten sen se mi zdál někdy v roce 2021. Rok si pamatuju a dnes jsem v tom snu navázala a oslovila lidi co tam tehdy byli, říkala jsem jim co jsme v tom snu tenkrát dělali, kde jsme byli a oni se na to snažili vzpomenout. Jsou to nějací fiktivní lidé, které ve skutečnosti neznám.
74SLena Ty jo, tak tohle neznám. Zní to ohromně zajímavě.
Moje zvláštnost je, že ve snech občas čtu a plasticky vidím před sebou třeba celou stránku časopisu s recenzí. Pak hledám podle titulku a žádný takový článek nikde není...
Dneska jsem měla živé a divoké sny (mimo jiné jsem ujížděla na Vespě před Josefem Abrhámem), jejichž součástí byla asi nejkompletnější záchodová scéna, jakou si člověk může představit. Docela nechutná, upozorňuju.
Chtělo se mi strašně čůrat. Vešla jsem do kabinky, klasicky ušmudlané, nic hrozného, ale prkýnko teda hrozné bylo a ještě horší lem mísy pod ním, chuchvalce sraženého hlenu. Žádný papír, koš přetékal špinavými ručníky, další ble. Chtěla jsem se podívat do vedlejší kabinky, jestli nevypadá líp. Žádná jiná tam nebyla. V chodbičce navíc stála holka ve frontě a jak jsem vykoukla ven, stoupla si do otevřených dveří kabinky a nechtěla se hnout. Říkám si ok, začnu prostě s tím, co potřebuju, musí jí být jasné, že jde až po mně. A fakt už se mi dost chtělo. Jak jsem si nad mísu chtěla přidřepnout zepředu, koukám, že za ní je po celé výšce prosklené okno přímo na nástupiště, kde čekalo na vlak plno lidí a taky čuměli. Přitáhla jsem boční stěnu, abych okno zakryla (v tom snu to šlo), a celá místnost se začala smrskávat ze všech stran. Pak jsem se probudila (a šla čůrat, uf).
Jitka77 takové sny mám taky... I s tím, že ty záchody jsou takhle strašně moc fuj, někdo se dívá, wc nemá dveře a ideálně jsem ještě úplně nahá ![]()
Jitka77 AprilTwelve taky mám záchodové sny, většinou je kabinka průchozí takže kolem mě chodí davy jak na nádraží, nebo je místnost se záchodem bez oddělovacích přepážek, nebo sedím na záchodě u jídelního stolu s velkou společností.
A další z opakujících snů jsou ty schodové a vytahové, kdy jdu po schodišti a to nemá konec, nebo nepokračuje dál, nebo je nějaké bizarně zdeformované a já se dostávám na stejné místo, výtah se rozjíždí na opačnou stranu zastavuje v mezipatře, padá nebo stoupá.
AprilTwelve alibi Mně takhle ještě dost často ujíždí dopravní prostředky...
AprilTwelve alibi Mně takhle ještě dost často ujíždí dopravní prostředky...
nebo potrebuju urgentne telefonovat a nedokážu ovládat telefon, najít číslo, zavolat, nebo balím na dovolenou a nemůžu najít veci, které už ale dávno nemám.... bývám po těchto snech dost neodpočatá
Mně se včera zdálo, že nám umírala Adinka, no strašný to bylo!
alibi ano to je presne a nebo se jeste ten vytah smrstuje a lisuje me mezi podlahou a stropem.
no a minuly tyden se mi zdalo, ze se nam doma pokazil kavovar. od te doby v rychlem sledu anabaze se stk popsana v druhym vlakne a pokazena mycka. kavovar zatim jede, ocekavam neco do tretice
Catherinne soucítím
viktorka_od splavu ach ne. třeba to bude jen prasklá gumička do vlasů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY