Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?

15. prosince 2016 12:58
Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 25. července 2026 13:20

barbucha Myslela jsem, že by tě uklidnila zpěvem, když jsi jí ráno volala. 
Sen teda příšernej, o tom žádná.

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 25. července 2026 13:30

Tabea 

Nemohla zpívat jak se smála, ta malá megera

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 29. července 2026 00:14

Poslední dny mám hodně snů, tenhle vyčnívá. Hlavní osobou byla moje skutečná známá, která dosti nečekaně a zle předčasně odešla. Zazvonili jsme na ni s veselou společností, ona nám otevřela překvapená, co tu děláme. Slavíme Z-ovy narozeniny přece, nestihla jsem ani doříct a došlo mi, že ten má narozeniny až za půl roku... Bylo to poslední loučení převlečené za večírek a všichni drželi tvář, ačkoli každému bylo jasné, že i ostatní vědí. Ona se na nás dívala pomalu až laskavě, jako že chápe, že tady na zemi je na podobné hry to pravé místo, ale sama už byla jinde. Takže se loučíme, říkaly jsme si očima, zatímco ostatní pořád juchali. A všichni se s ní halasně obejmuli a odtančili na chodbu. Naposled jsme se k sobě přivinuly my dvě a překvapeně jsme odskočily, cítily jsme jeden pocit ve dvou hrudích a komunikovaly pořád beze slov. Tohle bylo jiné, zarazila se. Jo, taky bych řekla! Takže to není naposledy. A věděly jsme, že se ještě potkáme, než odejde nadobro, už bez záminek a zbytečností. Byla úplně bledá, skoro průsvitná, a všude bylo měkce jasné světlo.

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 29. července 2026 10:06

Jitka77Nečekala jsem, že by se mnou cizí sen mohl takhle zamávat.

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 29. července 2026 10:07

Jitka77 úplně mě mrazí...

Offline alibi blogger
4209 příspěvků moje polička 29. července 2026 10:27
Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 29. července 2026 15:44

Jitka77 

Taky dobrej horror.

Mně to připomnělo skutečnou událost... podobně strašnou. Moje kamarádka uspořádala (někdy kolem svých narozenin) obrovskou oslavu. Tak věděli jsme že je nemocná, já jí zařizovala spoustu vyšetření apod., ale byla jsem přesvědčená resp. jsem chtěla věřit že je to oslava kvůli zlepšení, logicky - než přišel milostpán s tím, že je to jasný loučení. Ještě jsme se do krve pohádali, že je cynickej škarohlíd... oslava proběhla, účast veliká a zábava veselá... aby mi za pár dní volaly její děti

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 29. července 2026 16:34

barbucha Vzpomněla jsem si na tvoje procházení zdí, tohle bylo podobně přízračné. 

Člověk si některé věci dlouho nepřipouští, to je normální, jinak bychom se zbláznili. Ale pár podobných zkušeností tu sladkou nevědomost pěkně nabourá.

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 29. července 2026 16:35