Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?
Mně se zdálo, že jsem u tatérky. Naložila mne do vany. Vana byla v přízemí nějakého domu na sídlišti a před ní bylo otevřené francouzské okno, do kterého vedla frekventovaná cesta mezi domy.
Chtěla jsem vytetovat kytičky a zvířátko, ale ona si pro mne připravila nějaké ezo mandaly symbolizující jakési antické a slovanské bohyně.
To nedopadne dobře, říkala jsem si a snažila se hadicí sprchy dotelefonovat pro pomoc.
mně se zdál v noci sen, že mám obrovský klíště přisátý...., pak zazvonil budík, šla jsem do kuchyně pro kafe a tam si sambo vyndaval klíště, malý teda:D Tak kdoví jak to bylo, jestli nějak nebrečel nahlas na chodbě a já to neslyšela;)
Sweet Potato a dovolala ses? ![]()
Mne se nedavno zdalo, ze jsem s kolegou, odbornikem na projektovani odvadeni destove vody, zkoumala kanaly za pomoci skupiny kapybar.
Friga To má ovšem potenciál! ![]()
Karja tyvado, ted jsi mi připomněla, že se mi dneska v noci zdálo, že dcera těch klíšťat nacucanejch měla několik v řadě a byly už tak obří, že odpadaly, jen jsem do nich cvrnkla, a byla jsem z toho pěkně hotová, že jsem si jich nevšimla dřív.
Friga To zní hustě! Vyzkoumali jste něco? ;o)
Sweet Potato to kazdopadne ![]()
DruI vubec nevim, vyplnovali jsme jakysi formular, jak dlouho v tom danym useku kapybary stravily a jak moc chrochtaly (chrochtaji kapybary?). Nevim ani, co jsme vlastne presne zkoumali a proc ![]()
Mně se dneska zdálo, že jsme koupili od Řezníka hotel na náplavce a bylo v něm hodně dlouhejch chodeb (některý pod zemí).
Friga Kabybary![]()
Mně se zdál úplně živý sen, že muž dostal pokutu 400tisic protože A) jeli s šermířema autem a přivázali si kopí k podvozku auta, že vypadalo jako z MadMaxe... B) že s šermířema vystupovali v nějaké škole, ale do té školy směli vstoupit jen žáci a učitelé. ... Ještě v polospánku jsem se muže ptala, jestli je to pravda a po probuzení si to ještě ověřovala, tak to bylo skutečné. (Den před tím se povedlo kolegovi udělat botu 400tis a muž měl šermířský trénink.)
Načež druhý den se mužovi zdálo, že jsme se stěhovali, protože jsem prodala náš dům bez jeho vědomí a koupila nějaký divný byt, který musel opravovat a ještě s divnými nájemníky. Dva dny byl kvůli tomu rozhozený :)
Zdálo se mi, že jsem byla s barbucha a mně neznámými parfumaniačkami nakupovat v botanické zahradě. Bylo to milé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my