Ty mne budeš mít na svědomí! Když jsem to ráno četla, říkala jsme si, že to jsem snad ještě neslyšela... naštěstí... A teď slyším kolegu telefonovat... a do telefonu říká odpolko
.... jsem si jistá, že jinak bych to vůbec nezaregistrovala.... strašný.... teď už to asi budu vnímat častěji... děkuji pěkně.... ![]()
Jazykové přestupky
"Opravyt skříňku - zlobí zamikání"
Písemný vzkaz našeho uklízeče pro našeho údržbáře u nás v práci
.
wendulka Kdyby to uměl lépe, nebude uklízečem. ![]()
Bledule No máme tu ještě dvě další jeho kolegyně, které vzděláním také na víc než na uklízečku nemají a i/y si nepletou
. Mně to už o něm říkaly obě, že on je opravdu extrém, ale až teď jsem to poprvé viděla na vlastní oči, jak moc velký, no.
wendulka Já už jsem v práci zažila víc takových lidí.![]()
neustálé používání slov nejideálnější a nejoptimálnější....používají to asi skoro všichni.
Jiná Realita Ne neustále, ale používam a nelogičnost v tom nevidím![]()
Mutziputzi Ideální = nejlepší. Nejideálnější = nejnejlepší. (používám taky
)
Nejoptimálnější = ideální ( ? ) ![]()
Dadoo Nee, ze skupiny optimálních/ideálních ten nejlepší, to si prostě vobhájim!![]()
Mutziputzi Hele, pokud je jeden ze skupiny ideálních/optimálních ten nejlepší, tak ty ostatní ideální/optimální NEJSOU.
Jiná Realita To je tak rozšířené, že už to ani nevnímám.
coralline Jsou optimalni a idealni uplne vsichni a ten co si ho vyberu ja je nejoptimalnejsi a nejidealnejsi protoze jsem si ho vybrala ja...tak to je no![]()
Mutziputzi Já věděla, že je to marný.
coralline a tak snad sis nemyslela, ze to co mi pancitelko vysvetlujete taky nevim...![]()
Mutziputzi No právě že vim, že to víš, ale v koutku duše jsem doufala, že bys to mohla taky uznat ![]()
Tak ja nevim.
Fakt nekdo pouziva "cas ruze prinasi"?? V zivote jsem to neslysela ani necetla.
barbucha Jako jo, slyšela, ale to vem čert. Ale zase chyba? Jako do psí nohy už vystřelte konečně někdo Cermat celej na Měsíc a toho bohorovného Ziku hlavně!![]()
![]()
![]()
No bejt to na mne, tak to neuznam a za chybu v zadani/reseni to nepovazuju. To je teda celej Cermat hodnejsi nez ja ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje