Sweet Potato vysouvaci fošík!
Domáce spotrebiče
Foch je přihrádka.
coralline je, a kastlík nebo budník prej taky
coralline No jasně, žádná police![]()
Mutziputzi V tom případě je foch ten kosik na příbory a to vysouvaci je šuflík
Potrefenáhusa Zapátrala jsem a našla tohle:
das Fach - přihrádka, odvětví, regál, police, polička, výplň dveří(Nezaručuju teda, že foch pochází z das Fach, ale přijde mi to pravděpodobný.)
coralline pochází
a prihradka má byt oddělené místo v zásuvce
Mutziputzi Police taky
Potrefenáhusa Kastlík znám jako schránku (třeba poštovní, svým způsobem to přihrádka je), budník vůbec.
Potrefenáhusa Polici a foch nevnímam jako synonyma, foch a přihrádku jo. To vysouvací je šuplík samozřejmě, řečenej taky šuflík, ale tam uživateli rovnou odčítam 10 bodů z IQ...za budník minimálně 5
baltik jo, to mě taky překvapilo... Jako někdo psal i deset a někdo čtyři se starší baterkou. Zároveň teda dost lidí psalo, že i ten nižší výkon většinou úplně stačí.
Mutziputzi Na Slovensku šuplíky nemáme.
Mně třeba nenapadlo, dokud jsem si to tu nepřečetla, že by se měly příbory v tom košíčku nějak rozdělovat, až díky vám jsem pochopila, proč je tam ta horní mřížka.
Plus ještě mě udivilo, že si vysavač nepořizují nájemníci sami, jestli to teda není jen nějaký víkendový bydlení. My jsme ho nikdy v žádném nájmu neměli, maximálně nám pronajímatel nechal opravit kotel, to bylo tak nejvíc, co bych od něj čekala.
Zu sufle je zasuvka po cesku, ale u nas se zasuvka rika pouze tomu ve zdi, suflikum zasuvka nerikame.
Zina me by nenapadlo ty pribory rozdelovat v kosiku ani v sufleti, ale mam doma puntickare:-)
viktorka_od splavu jo, dík, takhle jsem to potřebovala vysvětlit ![]()
Camp_L je fakt ze ten nizky vykon odpovida asi jinym beznym rucnim vysavacum, ja s nim vysavam treba ty schody tam je jen prach a vyfukovani by mi ho rozfoukalo vsude:-) kaminky u vchodu, matrace, pohovku od chlupu.. na max,ten fakt zvedne matraci a vysaje vse
Zu nz:-)
Zina Ale to rozdělování mi přišlo super prave, v tom kosiku je to hrozne snadný, jen člověk hodí lžíci tam, kde už lžíce jsou atd.a pak to cely vezme a dá to to patřičnýho kasliku v supleti, prave pro lenochy úplně ideální!!!!!!
ted z toho šuplíku to musím třídit!
Potrefenáhusa Tak jsem se nad tím poctivě zamyslela a pravda je, že někde to zorganizovat musíš. A mně se to líp organizuej při vyndavání, protože u toho stojím, než u skládání, kde jsem nahrbená, protože košík máem dole. Tak třeba ot má takovýhlo složitý důvody nakonec :-) :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje