viktorka_od splavu Škoda, před tím nás kdysi varoval opravář.
Domáce spotrebiče
Renusatko Mně to právě taky řekl opravář který mi opravoval teďka myčku
Sweet Potato Normální sušičce máš takový ty filtry do kterých se ti zachytávají chlupy z oblečení A pak to vyklepeš do koše, ale pračka nic takovýho nemá takže ty chlupy se během sušení oplachujou zvenčí bubnu vodou a odtíkají do odpadu
Ale proč na to potřebuje 100 l to fakt nechápu
jo ještě je dobrý že v návodu tak jak asi musí být podle zákona jsou popsaný ty programy a jejich energetická náročnost jaká je spotřeba elektřiny a vody... jenže je to tam jenom pro pračku o sušičce ani slova. Já si to pak našla na netu a taky jsem to zkusila změřit opsala jsem si vodoměr před a po
Tak doufám, že aspoň dobře pere.
Sweet Potato Jo pere dobře, Jsme měli prakticky tu stejnou asi půl roku ale bez sušičky a nemůžu si stěžovat krom toho že teda Vyhrává nějaký melodie při zapnutí a vypnutí to bych si odpustila![]()
viktorka_od splavu To se dá vypnout. V návodu to najdeš. My máme LG a vypnula jsem to. ![]()
viktorka_od splavu Tak aspoň že tak. A starý dobrý sušák holt.
viktorka_od splavuja uz to zjistovala davneji, mozna ze uz to neni u vsech? Ja tenkrat touzila aspon po kombinaci.
Teda mam misto na samostatnou a bije se ve mne ekolog a pohodli, tak furt nemam nic
Candance ted koukam na recenze (pozde no:-)) a aeg ma tu spotrebu docela nizkou i mi ten opravar pracky aeg moc doporucoval. pry hlavne ne bosch, ze se zkazili
krom pohodli a odchlupeni taky jde o prostor, susak bych musela leda podlizat
Maminka chce zrušit plynovou varnou desku a pořídit elektrickou.
Poradila jsem jí, aby si pořídila kombinovanou, tj normální sklokeramiku a indukci, 2+2... kvůli hrncům, aby nemusela vyhazovat a najednou pořizovat všechno nový...
No a teď mi řiká, že to už prej neexistuje, že to nemůže nikde najít (je zběhlá v hledání na webu), jen našla kombinace elektrika/plyn 2+2... je to možný?
Nevíte, kde hledat?
RoSa nevím, ale já bych oželela ty hrnce. Klasická sklokeramika je nejhorší varianta.
RoSa bezte do indukce. Nebude tu sklokeramiku pouzivat.
Ja bych osobne uvitala indukci a jednu na plyn. Ale to neexistuje asi
RoSa taky bych se vybodla na sklokeramiku. Zvlášť pokud přechází z plynu, to z toho bude nešťastná
RoSa já si to včera v noci v rychlosti přečetla a myslela jsem, že chce plyn+indukci. Sklokeramika a indukce mi přijde jako divná varianta. Na indukci uvaří rychlostí blesku oproti té sklokeramice. Jestli se bojí, že jí bude líto hrnců, koupila bych si jednu tu "meziplotýnku" pod hrnce, co nejdou na indukci. Ale čekám, že nejpozději o vánocích si o hrnce napíše Ježíškovi:)
díky všem za reakce a názory... jo, asi máte pravdu holky, na tý sklokeramice by nejspíš nevařila, bylo by to pro ni pomalé oproti plynu teď... taky něco říkala o nějaké podložce, tak ta indukce bude lepší varianta, i je toho na výběr hrozně moc, tak teď jen vybrat značku
já mám Küppersbusch, ale to asi nebude chtít, že je to drahý... Siemens? Bosch? AEG? ...?
Co mám chtít od pračky, kromě odloženého startu a máchání navíc? A od sušičky?
Evaeva dobre odstredeni, at to dlouho nesusis:-) a susicku hlavne velkou/na hodne kg, at to tam pekne vlaje a nemusis (moc) zehlit
viktorka_od splavu já teď odstřeďuju na 800, aby se to moc nemačkalo
Co je hodně dlouho?
Evaeva tak do susicky opacne. nejde ani tak o dobu jako o naklady. a zmackany to nebude to neboj
viktorka_od splavu ok, díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje