Mutziputzi Kate je hezka. Je drobna a maka s Gunnarem docela dost. Ji zdrave atd. Akorat jsem teda protivnejsi nepotkala, skoda.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
zelene.oko To video s Lisou je super. Ja som si vždy myslela, že je Victoria nepríjemná, ale je veľmi sympatická a milá. :)
Mutziputzi Parádní postava a i vše ostatní
.
Mně taky. A je teda neskutečnej chameleon.
Mutziputzi Ona je hrozně sexy :-). Když byla v DVTV u Veselovského, tak to bylo vidět, že se mu taky líbí.
domenica to je teda, je skvělá
Mutziputzi mne se taky strašně líbí. Ma charisma jako hrom! ![]()
Strýcová se mi taky líbí. Škoda, že už nechodí s Krausem. Ten se mi líbí taky moc.
A koukam, že má brýle, který jsem strašně chtěla, ale vůbec mi neslusely. Jí teda sluší moc. To je nespravedlnost :-)
Od dob tech svejch sprostackejch vylevu se Strycova hrozne promenila k lepsimu.![]()
Krásná barva těch svetrošatů.
Ale mně se odjakživa strašně nelíběj ty její kalhoty, resp. jak je nosí přes ty vysoký štekle a platformy, aby si prodloužila nohy... leze mi to na nervy, ty kalhoty až na zem.
tyhle průstřihy v úpletu dělala E.daniely už před dvaceti lety - pěkný to bylo
Změnu nevidim, furt je to vo držkopád zejména na schodech.
Ale tak mám pocit, že VB vypadá líp v šatech/sukni, nebo v příčetný dýlce kalhot.

Nevim proč si umanula na ty sáhodlouhý
Jako jo, signature... ale že by to bylo i hezký? ![]()
barbucha Tak změna je v tom rozparku na nohavici, přeci![]()
No neke ![]()
Mutziputzi tie modré úpletové šaty by som brala hneď.
Mutziputzi Pardon, ale ty prsty na levé noze ještě zvýrazněné tím lakem ![]()
Copak prsty, ale ten kloub u palce!
To má z těch šteklí věčnejch, bude mít nohy zničený pomalu jak starý Číňanky s lotosovým květem, uf, chudák ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje