Mutziputzi Vicotrii to na tehle fotkach sekne, osobne ji mam radeji v tomto uvolnenejsim stylu. S paskem souhlas... nerikam, ze nikdy a zadny, ale chce to umet (jako vse)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
whiskas Hele, já ti nevím... Kouknu na to řeknu si fajn, je to Beckhamka, velikost 0, kdo jiný by tohle měl nosit. Líbi se mi, ale spojení VELMI LICHOTí vnímám jinak...:-).
999 o.k., ten výraz asi nebyl úplně šťastný. Mám pro ni slabost, má báječnou postavu a líbí se mi v podstatě ve všem. Lepší? ![]()
Když jsme u té VB, tak kabát ze včerejší přehlídky ![]()

whiskas Mně se taky líbí skoro ve všem, ale to, že má báječnou postavu, jsi řekla ty...
.
Tak ta druhá verze je o 100% lepší!
Kdyby tdy někdo miloval Carrie B. jako já...
http://www.harpersbazaar.com/culture/film-tv/g5115/carrie-bradshaw-best-looks/
999 A trvám na tom
.
Mutziputzi Ja ji taky muzu. Ale muj nejoblibenejsi tam neni! Nebo se blbe divam
A nebo je proste moc "obyc"

já jo, díky![]()
nellielovett Ten kabát by se hodil přes kolektivní šaty...
.
Luna Není. Já Tenhle model na Carrie miluju! I tu scénu.
Luna Taky bych vybrala nekolik jinejch, tenhle vyber je na me moc ujetej satama i barvama, ale i tak se na ni rada kouknu. BTW muj jeden ex psal nedavno na FB, jestli by to uz nemohli prestat davat, ze je nucen to obcas zahlidnout uz se snad sestou zenskou![]()
Mutziputzi Nejspíš si vybírá stejné typy žen. ![]()
Mimochodom seriál tiež milujem ![]()
nellielovett Musela jsem si očima odpreparovat tu tašku, pak už bomba.
Tak na zakratko petasedmdesatnici to docela ujde
i o chvilicku mladsi Jane Birkin vypada furt stejne (a jeji dcera je taky porad stejne oskliva
).
barbucha Mně se zdá, že vypadá líp, než kdy její mama. Která je mimochodem příšerná přehrávající herečka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje