monis Já taky :-).
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Se přiznám, že ty holky chápu. Ve dvaceti se mi někteří charizmatičtí chlapi mezi 40-50 taky líbili. S jedním to vypadalo i na delší vztah a neskončilo to rozhodně kvůli věku.
No! Taky jsem to zažila... rozhodně byl pro mě ve dvaceti ten čtyřicátník mnohem zajímavější než moji vrstevníci: měl zkušenosti, rozhled, jiskru...
Ovšem škandál strašnej - otcův kolega... a to mě taky bavilo, neb nám bylo překonávat mnohá protivenství! ![]()
Ale dneska by už byl na mě v tom věku moc mladej
a v tom aktuálním zas moc starej (kdyby nebyl chudák už mrtvej).
barbucha Otcův kolega... Jsem si to představila u sebe. můj táta byl vedoucí mechanizace v JZD, tak to by tam asi jiskra nepřeskočila s nějaký čtyřicetiletým Vencou Konopníkem
Jako nic proti, táta byl fešák a někteří jeho kolegové taky. Ale to charizma pro dvacetiletou holku tam neměl nikdo ![]()
No já lovila v jinejch vodách. Ale čert to vem, stejně ho chtěl jinak značně svobodomyslnej otec zabít ![]()
barbucha Je mi to jasný. Oboje ![]()
ten Benedikt Renč je ale šikovnej fotograf...
Fotky dobrý, ale podle mě v tom hodně dělá i ta černobílá...
Potěšilo... a Bartošková zas pěkný šaty!
Ovšem v komentářích zas nablito, no co už.
Aneb kterak VIP rozhazují naše peníze, zatímco prostý lid tře bídu s nouzí.
barbucha prosim te, ze to ctes! Jak ty rikas vsi lid si vzdycky rad plivne.
To jsou strašný vejblitky, duševní mrzaci holt zase mají pré
Tak občas doufám, že u poměrně neškodný zprávy to bude jinak... ale je to marný, marný, marný!
barbucha tak jsem se do tý diskuse taky podívala - stačí být influescent! ![]()
A hereček tam moc nebylo, jen ty cere- a se..brity. Dnes stačí být influescent a už tu kategorii máte. je to divná doba
Ať je tu taky fotka.

A ještě tato
Řvousenka každej den děkuju za toho našeho prezidenta! ![]()
RoSa I já![]()
47 let, právě po faceliftu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje