Píšu si! ![]()
Výstavy
Mě prosím taky připiš. Díky.
jerry Jasně :-).
999 Já to tentokrát bohužel asi nezvládnu.
999
To zní super! O prázdninách bych si to mohla naplánovat i na všední den...![]()
999 budu o tom vazne uvazovat..!
999 taky se po delší odmlce hlásím! (teprve vše dočítám, poslední dva tejdny byl hroznej blázinec...)
RoSa Počítám s tebou :-).
Tak mám pocit, že máme po legraci...
S účinností od úterý 10. 3. 2020 od 18:00 hodin se zakazují divadelní, hudební, filmová a další umělecká představení. Sportovní, kulturní, náboženské, spolkové, taneční, tradiční a jim podobné akce. Výstavy, slavnosti, poutě, ochutnávky, trhy a veletrhy, a to jak veřejné, tak soukromé přesahující ve stejnou chvíli 100 osob.
Treba tam bude min lidi nez 100?
Už zbývá vyhlásit jen stanne právo..
Ten šmejd jen sbírá body![]()
Dadoo hele to už je legrační, kdyby to neudělal, taky se mu bude nadávat. Myslim, že to co udělali je naprosto správný, racionální a dokonce nepopulistický rozhodnutí,
Galerie? Trhaci vstupenek si budou delat carky u vchodu a vychodu :)
myslim, ze tam davy nebudou
Dadoo ja s tím ale souhlasím. Naše děti už nechodí do školy druhý týden vzdor doporučení hygieny.
A mě se to dotýká osobně hodně, muži už vyhrožují výpovědi nebo neplaceným volnem. Já budu na konci měsíce měnit práci a kdoví jak to bude.
Ale přes to všechno si myslím, že fakt musime napřít všechny síly, abychom to nenechali rozjet. Ono to přehrmi, musíme teď vydržet.
Dadoo No jednak za tohle zrovna moc bodů nesebere, jednak to je konečně správné rozhodnutí, po těch dnech plácání a mávání letákama.
Sweet Potato jó, letáky ... ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje