Rouška Jaromíra Soukupa.
Vtipy
RoSa dovolená je mi úplně ukradená, horší to dítě venku:-(
bram 101 roušek
Princezna s rouškou na cele
hele, ale tu by měl někdo udat!
nepoužívá ji správně!

Nejen kadeřnice, ale i manikérky a kosmetičky se děsí návratu. ![]()

Instinkty Roušky Soukupa
Rouška Ka
Renusatko no ja v tuhle chvili jsem fakt vdecna, ze si nechavam narust dlouhy vlasy, ktery uz dva roky nebarvim, nehty a rasy umely nevedu
lesana proste
Renusatko Lama_z_Lana Já se stihla nechat ostříhat minulý týden a nikdo neuvidí, jak mi to sluší ![]()
Pinot Noir Postni do outfitu, pochválíme ![]()
No a mně stále víc ozývají klientky, které se mě snaží uprosit abych je i přes zákaz nabarvila. A to máme za sebou první týden od uzavření kadeřnictví. ![]()
![]()
Lama_z_Lana rasy jsou v pohode, ty jen vypadaj...:)
EDITH4B A online neúřaduješ?![]()
EDITH4B ja jsem musela kadernika zrusit 2 dny pred tim nez to zatrhli. Ted jsem 7 tydnu od predchozi navstevy. Tak premyslim, cim napatlat tmavy odrosty, vlasy mam obarveny na blond. Nebyla by rada? Nekde bych mela mit nejaky svetly preliv, ale nemuzu ho najit.
Kokoska preliv vlasy neodbarví, ten jen tónuje. Já osobně bych vydržela. Nebo přeliv, ale naopak takový aby trošku ztmavil ty blond vlasy a nebyl tam takový přechod. Potom by kadeřník mohl vlasy třeba lehce promelírovat (až bude zase všechno fungovat). A ten tmavší preliv se bude vymývat a světlat. Domácí odbarvování úplně nedoporučuju, ale taky je to cesta
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje