Moje ne-dvojcata se prave sla potretí napít.
A zítra začíná nový školní týden. Tak o tom přemýšlím: zlate dvojčata, to se s nima učíš aspoň to stejný.
Moje ne-dvojcata se prave sla potretí napít.
A zítra začíná nový školní týden. Tak o tom přemýšlím: zlate dvojčata, to se s nima učíš aspoň to stejný.
continuity ja uz z te skoly zacinam trochu silet, je to chaos... ukoly nam chodi pres nekolik ruznych kanalu :( z nekterych se neda nastavit notifikace, tak tam musim nekolikrat denne lezt a kontrolovat
jedenactilete dite bude brzy ovladat PowerPoint lip nez ja :)
neucastnili jste tento vikend Prijimacek nanecisto od Scia?
Doufam, ze vlada nenaridi povinne ockovani. nevim z ceho si spichnout vakcinu![]()
Tulipe ne, já tyto všechny placené přípravy bojkotuji. Koupila jsem hromadu knizek a jedeme podle nich. Jak to vypadalo?
Dalším opatřením vlády bude, že opraváři šicích strojů budou moci používat modrý maják.
:D a přidám inzerát:
Inzerát
Hledáme chemika profesionála nebo amatéra, který dokáže z pervitinu opět vyrobit paralen...
Znám jednoho co šetřil na stará kolena.
Pak uviděl mladá kolena a všechny úspory byly v kopru.

Něco od mého muže.

Dadoo a ja porad co mi ten cervenej cumak pripomina ![]()
Bledule to je až strašidelný ![]()
Před chvílí v TV hejtman ksčm bubenicek taky na hubě respirator ffp3. Parchant.. Doktory by hnal do práce bez pomůcek a sám má na hubě to, co by měli mít přednostně oni ![]()
https://www.forum24.cz/hejtman-komunista-lekarum-mazejte-do-ordinaci-i-bez-ochrannych-pomucek/

continuity Že? ![]()
Bledule
Dělám to dobře?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.