Kan to je ještě dobrý, synek jednou prospal zbytek prvomajovy noc obtoceny kolem záchodové mísy
Dodnes na to vzpomíná.
Jaký účes.?...
Kora Mně se ta ofina líbí. Myslím že to i s těma vlnityma vlasama pěkně půjde dohromady, že to bude takovej svěží účes.
Za měsíc se chystám ke kadeřnici. Mám to šíleně přerostlý, tak to chci zkrátit. Představuju si něco takového. (dole ten delší účes). Moc inspirace se mi nepovedlo najít. když jsem si dala vyhledávat obrázky (mikádo s ofinou) vyjela většina odkazů na paruky ![]()

Mulen Tak to nosí moje dítě čtyřleté a všichni ji to moc chválí, že je to takové netradiční. Takže do toho:-D:-D . Já se jí to snažím odstrihat vždycky do té ,,podkovy,, ale od určite délky to nějak nefunguje a bylo by to lepší rovné. Bude ti to slušet:-D
Karja Já to tak nosila vlastně jako děcko taky ![]()
Tabea jinak ofinu si většinou stříhání sama, pomocí takového udělátka. Jednou za čas mi ji střihne kadeřnice. Já bez ofiny vypadám z boku hrozně![]()
LadyMaryUž ses rozhodla, co za střih? Nebo mi to uteklo a je jasno a dokonáno?
stes Teď to nechám přes léto ještě trochu dorůst z té blbé délky, přes zimu pod čepici nechám dlouhé a na jaro zase půjdu do úplně krátkých :-)
Mulen To je hustá vychytávka. Já takovou ofinu nosila asi 15 let a to by mi hodně usnadnilo život. Potřebovala jsem to zastřihnout tak co 3 týdny.
Mulen Kde se to kupuje? Já musím stříhat co dva týdny.
LadyMary ideální naplánování![]()
Mulen Ty dolní ofiny mi přijdou takové "tvrdé", mnohem víc se mi k mikádu líbí horní prostříhaná.
Jinak ofina je moje noční můra - v dětství mi ji mami stříhala co nejvíce nakrátko (prý bylo nutno zakrýt ošklivé boule na čele
) a zhruba od poloviny hlavy. Teď mám ofinu začesávací z pár pramenů, ale vždycky musím pohlídat kadeřnici (ještě jsem se nerozhoupala ji konečně změnit), která má tendence vyrábět mi hlavě něco podobného tomu zrzavému mikádu - minule jsem zařvala na poslední chvíli
!
Hanka H jednou za čas mi ji kadeřnice prostříhá, jinak ji stříhám rovně. Stejně mám vlka, takže nad čelem si ty vlasy dělají co chcou ![]()
Mulen Vlka (nad čelem na levé straně
) mám též. Ofinu zvládnu prostříhat sama - používám entlovací nůžky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje