LadyMary tak já jsem fanoušek krátkých účesu, takže ty dva krátké se mi líbí nejvíc. Sluší ti ale všechny, jen ten úplně tmavý bych už neopakovala ![]()
Jaký účes.?...
Lamicka Krásná barva, na pohled zdravé vlasy!
LadyMary Ty si fakt pekná žena, takže sa mi na Tebe páčia úplne všetky účesy, vrátane toho krátkeho strihu.
LadyMary Mně přijde že v tom prvním nemás tak krásný obličej jako v těch ostatních účesech. Za mě vede dvojka a mikádo. Ale řeknu ti, s takovymhle obličejem, no to si můžeš snad uvázat i šátek pod bradou na babku, jako!
Lamicka Krása
na druhej foto vyzeráš ako Vica Kerekeš, ale si ešte krajšia
LadyMary za mě ten hodně krátký, jsi v něm moc šik
LadyMary líbíš se mi v tom hodně krátkém
přesně.
je v tom osobitá a šik a současně žensky křehká.
V těch dlouhých je utopená...
yes
Miru přesně tak to vidím i já ![]()
LadyMary ten prvni uces je dokonalej!
LadyMary si krásna žena a vyzerá to tak, že môžeš mať na hlave hocičo :)
Dlhé vlasy, long bob sú dobré, no dosť "komerčné ". V krátkych vlasoch máš väčší "šmrnc" a asi by som si Ťa na ulici všimla v dave ľudí skôr ako s dlhými vlasmi. Najmenej sa mi páči fotka s veľmi tmavou farbou a strihom s ofinou.
Lamicka nový účes skvelý ![]()
Dekuji vsem
hlavne mi to malibu C pomohlo od krepateni a od te doby mam vlasy zase leskle a diky peci kadernice zdrave. Ted to budou tak 3 roky co jsem na te kure byla.
Díky moc všem za komentáře, reakce a rady....![]()
Začíná se mi stýskat po časech, kdy jsem šedivýho ježka nosila snad jako jediná v Praze
Dneska už jde každej druhej nakrátko... o přiznanejch šedinách ani nemluvě...čímž je ze mě šedej (doslova) průměr ![]()
barbucha to bylo řečí, že se Češky barvěj a na šediny nenarazíš
za to může covid, plno žen mělo velké odrosty a už to nenabarvily.
barbucha budeš muset přejít na jinou barvu. Teď jak jsem byla u holiče, na vedlejším křesle barvili paní s ježkem na růžovou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje