Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:14

bramTo znám, mám, používám, minule jsem měla lopuchovou, plus teď ještě nějaký ampulky z Lídlu asi za 60,- 

Luna Máš teď v dohledný době domluvený nějaký sezení u psychologa/psychiatra? Jak píše viktorka, nebránila bych se medikaci, dá ti sílu a možnost jít dál a nějak s tím pracovat, což v depresi nejde. Psát ti, máš talent a krásný oči, úplně bez ohledu na dýlku vlasů, to teď asi nechceš, ale stejně to dělám 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:24

mirajo Ja prasky mam od 2019, nikdy jsem s nimi uplne nezvladla prestat. 
bram Cely prameny to nejsou, ale mne nepadaly 2 roky VUBEC, takze i to mi vadi.

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:31

Luna Hrozně moc ti přeju ať se uzdravíš.

Zarinya Ale tobě teď ty krátké sluší mnohem víc než to mikádo, tohle je skutečně mnohem víc šik, i mi přijde že to máš co půl rok trochu jinak. Je to fakt neporovnatelně lepší. 

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:33

Luna no pockej ale to tu nekdo uz vysvetloval, mozna Catherinne - normalne vlasy rostou postupne a po nejake dobe vlas prestane rust a vypadne, probiha to prirozene furt. ale kdyz ti jednou vypadly vsecky naraz, tak je ted mas vsechny "stejne stary" coz znamena ze nejdriv nepadaji vubec a pak muzou i naraz, nez se to nejak postupne vystribri. musis obnovit ten prirozeny proces, je to normalni.

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:33

Luna treba by to chtelo tu medikaci trochu zmenit, upravit? A opatrne se zeptam, nedepta te taky ta skola? Byt ucitel muze cloveka dost vysavat, zvlast kdyz teda nejsi uplne v pohode.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:59

Karja no,ja uz nastesti ani mikado zpet nechci,ale uz nemam moc na vyber coz je trochu depresivni.:-)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:24

Kokoska No jasne, skola je zahul, moje predchudkyne v te tride zvladla jen 14 dnu, nez se slozila, zvlast kdyz k tomu jeste studuju a letos me cekaji statnice  

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:26

Luna teda to mas dobre nalozeno. Neslo by z toho nejak vycouvat? Myslim to uceni.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:29

Kokoska Neslo. Mam poprve v zivote smlouvu na neurcito, oni na me dost spolehaji, ze si doplnim vzdelani a udelam z te skoly raj na zemi, protoze jsem hodne oblibena, akorat me to stoji tolik energie, kterou si nemam kde vzit zpet... Ja musim proste jen vymyslet, CO by me naplnovalo a cim bych se dobijela. 

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:32

Luna tak drzim palce. Jen mysli na to, ze TY jsi pro sebe dulezitejsi nez pro nejaky kdovi ci idealy o raji ve skole.

48922 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:33

Luna sismarja, vyser se na to

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:37

viktorka_od splavu Dobry. a kde si vydelam? Snad ne malovanim?

48922 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:38

Luna tvuj zivot, tva volba. ale zduvodnovat si to ze se obetuju pac "oni", tak to sorry

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:40

viktorka_od splavu 

vidím to stejně jako Ty ohledně Luna 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:51

viktorka_od splavu Miru Vsak jasne, z obyvaku bych to poradila taky.  Ta prace neni spatna, o to ani nejde, spis ji nesmim tak prozivat, nemusim byt doprdele furt nejlepsi, ale jeste k tomu nejak dojit. A to uz je na mne.

48922 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:52

Luna no, jenze takhle to nefunguje. mi to trvalo 50 let, nez jsem na to prisla

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:54

Luna Hmm hele to má i kámoška. Ona dává do práce ve škole hrozně moc energie. Ale má vlastni rodinu a vlastní život, ale to je ten školní rok hrozně v pozadí. Prostě všechno na 120procent, oblíbená u dětí, naučit...hrozny. Taky ji to hrozně vyčerpává. Mohla by jít někam do administrativy nebo na to alespoň začít trochu víc kašlat, ale prý ji to nejde...

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:56

Luna to musím - nemusím je fakt strašný, jak to má člověk zabudovaný v hlavě. Jsem od včera do pátku sama doma, pak zas jedu k mámě, a protože tam čekám dost potíží a nerváků, tak jsem se rozhodla, že si tyhle dny budu dělat jen to, co chci, a vykašlu se na uklízení a zahradu a všchny povinnosti. Tak už mám srovnanou skříň, přebraný a vynesený tříděný odpad, vyprané asi 4 pračky a připravené věci na žehlení... a když si jen čtu, tak stejně mi hučí pořád někde v hlavě, že bych měla něco dělat.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:59

viktorka_od splavu Tak si uzivej, ze jsi uz total v zenu. Ja jsem teprv na ceste.

Karja No prave...Nejhorsi je, ze ja neodpocivam. Skoncila skola a ja hned valim veci na komiksovy festaky, abych byla trochu videt i ve "vysnene sféře". A myslim si, ze me asi nekdo oceni nebo co a vono to tak neni.

48922 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 14:04

Luna pokud to nedelas proto, ze te to tesi, ale ze cekas ze to nekdo oceni, tak ti to energii nedoda ale sebere

a fakt nejde se vystavit a pak dobijet baterky, to dlouhodobe nefunguje. jde to jedine opacne-byt vpohode a z tech prebytku davat s radosti, pak to ani neubyva. 

jo a i tak je to drina, velka a nemyslim si ze bych nekdy byla v zenu:-)