Catherinne Dadoo zdobení bylo na přání nevěsty ![]()
Jaký účes.?...
Lama_z_Lana A ja se ti nedivim, ze chces vlnky, ja je chci taky. Proste v nich vypadam lip, ale vzhledem k tomu, ze rano jsem se nestihla napit ani uvarenyho caje, tak te uprave moc sanci u sebe nedavam.![]()
Luna mne se v tom lehce navlnenym mikadu libis moc
Luna Mně se taky to navlnene mikádo líbí moc, u Lama_z_Lana se mi ale líbí rovné vlasy, ale ona to už ví! Chlapům jsem zjistila se ty vlny moc nelíbí, ale to je nám tady asi jedno, že jo:-D:-D
Karja mne proste dlouhy rovny vlasy prijdou nanicovaty, no. Takovy bez objemu.
Lama_z_Lana Ale zrovna ty je máš takové hezké, silné a takové jakoby úhledne, prostě vypadají učesané furt.
Lama_z_Lana o spoustě dlouhých vlasů se dá říct, že jsou nanicovaté, ale ty tvoje mezi ně nepatří. Mně vždycky fascinuje, jak jsou rovné a hladké ![]()
Karja No chlapum jsem se nelibila nikdy, takze nejaky vlny me nerozhodi.
Ja v nich vypadam min prisne, proste mne trochu zjemni.
Luna já jsem myslela, že se ti ty vlasy vlní sami.
Evaeva To nejsou zadny vlny prosimte, to je spis ohnutej konec vlasu. Vlny vypadaji jinak.![]()
Luna jo, ale zase žádné hřebíky:)
Lama_z_Lana výsledek je opravdu skvělý, 40min úpravy je fakt mazec! Ale vypadáš báječně, samozřejmě.
já jsem vloni zkoušela slavnou CGM, ale zůstala jsem jen u produktů na mytí a péči, styling mačkáním nebo přes ty kartáče bych nedala taky, sušení vlasů na vzduchu hodinu nebo půl hodiny difuzérem a podobně taky ne. Jako vypadalo to taky pěkně, nicméně nemám čas. V současnosti stočím umytý vlasy na 10-15min do turbanu z nějakýho toho mikrovlákna či co, dám něco na objem, vyfoukám hlavou dolí, hlavou na jednu a druhou stranu, někdy doladím patku a finito. Není čas ptát se, kdo je kdo.
Lama_z_Lana Karja Evaeva Luna mně vlny všichni chválí, ale já se v nich cítím jak malá holka a to mi strašně sráží sebevědomí ![]()
Lamicka já myslím, že mi vlny sluší, ale vydrží mi tak hodinu.
Brala bych to, co ma dcera.
A vsadim se, ze si to zacne zehlit.![]()

Lunamá to super
Luna no dobry haro ![]()
Lama_z_Lana pecka Tak dnes zrovna vyfasovala roli carodejnice ve skolnim divadle a byla nastvana, ze ji tak vybrali kvuli vlasum.
No, takze tak.
Luna to bych brala jako kompliment ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje