Lamicka děkuju
Jaký účes.?...
A jedny vlny pro radost focené bez filtru a kruhového světla ![]()
A teď nevezmu nůžky týden do ruky ![]()

Catherinne To je abslolútna dokonalosť a krása![]()
a ešte by ma celkom zaujímalo, aké je to vpredu, rovnaká dľžka ako vzadu, či kratšie?
Daridari je to lehce sestříhané všude, po celé hlavě. Stejná délka to není. A dík, mám novou kulmu na vlasy, musím to dostat do ruky, dokonalý to není, ale to pude ![]()
Catherinne začala jsem té taky šmírovat na IG a padá mi brada! Taky z >modelek<, chodí k tobě taky někdo, kdo nemá nadprůměrné množství vlasu?
rozarka Já. ![]()
Catherinne vsechno krasny a ty šedive vlasy jsou skvele. Tak chci vypadat, az budu "velka". A krasnou dovolenou
A já. rozarka ![]()
Ale co chodím k C., vypadám, že mám vlasů mnohem víc než dřív.
rozarka Já taky, šmarja! Mám standardní množství jemných rovných chrounů ![]()
rozarka jen šmíruj ![]()
Sweet Potato Pinot Noir tak hele, vy jste tam taky, takže máte co? Nadprůměrné množství vlasů!
Aranel ty tam nejsi, ale co není, může být, vlasů máš na to dost
Annegret moc děkuju
Catherinne Pokud by ve srovnávací skupině Fantomas a Kojak, tak rozhodně! ![]()
Aranel nojo, standardní je ještě super. Rovné a jemné mám taky, do standardu ovšem daleko. Kadeřnice mi tuhle říkala, že moje vlasy jsou jak miminkovské. A ne, nebyla to poklona ![]()
rozarka Přesně to mam na hlavě já, pět kojeneckých vlásků šesti řadama. Já bych byla pro Catherinne skutečná výzva ![]()
Catherinne uzij si dovolenou!
Catherinne Není to Lamicka ? To je prostě nádhera![]()
A já jsem dneska dostala kompliment na vlasy od už lehce staršího muže (proti mně). Prý v tom účesu mám takový francouzský šarm:) Od chlapa mě to potěšilo hodně.
A jedny vlny pro radost focené bez filtru a kruhového světla
Takhle bych to chtěla mít, ale mně se vlny moc nedělají, mám jen takovou jednu vepředu. Jinak barvu mám teď hodně podobnou.
Máš prosím nějaký tip, jak udělat rychle a efektně vlny, abych si nezničila vlasy?
Mám v mírných vlnkách takový míň vysekaný obličej a ne tak přísný výraz.
Lunaja delam zehlickou, pokud mas ne uplne rovny jako hrebiky, staci ti zvlnit jen nektery prameny a je to rychly. Ja to delavala s touhle dylkou tak, ze jsem si umyla vlasy, jeden-dva dny jsem je nosila rovny a na dalsi 2 dny jsem je navlnila. Kdyz je nevlnis cerstve umyty, neprijde mi, ze by to vlasy nejak extra nicilo.
tina To poteší
každopádne Tebe naoazj účes nesmierne pristane
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje