999 Děkuju. Jj, to jsem já, barvila jsem hodně let vlasy na skoro černou :)
Jaký účes.?...
Makara jj jajsem bruneta puvodne a sediva tak mozna ze tretiny, kadernice me barvi odstinem "tmava blond"![]()
Lamicka Nepoznala bych tě :-).
Lamicka Nádhera
Catherinne je PANI Kaderníčka
Já měla včera takový ten stav, který manžel komentuje slovy: co ti zase Spirit řekl :-). Takže Spirit řekl, ostřihej se :-). Tak jsem to kulatýma nůžtičkama na nehty udělala :-).

999 dobrý
Makara Dík :-)
999 Ty to máš moc pěkné a není vidět, že sis tam něco vyráběla sama
nedávno jsem si takhle zastříhavala konce, asi 2cm. Kamarádka šla do mdlob, když viděla ty manikurní nůžky. Bohužel na mých dlouhých, rovných se to tak moc neztratí, takže to byla taková chvilková nouzovka.
Renusatko Ty rovné vlasy nic neodpustí :-). No já jsem zvědavá, jak mě sprdne kadeřnice, jdu až 26.10.
999 To je ale náhodou super!
999 Spirit zavelel dobre ![]()
Lamicka teda v ty svetly jsi o 10 let mladsi! Moc pekny to je.
999 Nemohla bys mě příště taky vzít manikúrovýma nůžkama?
Skvělý to máš! A máš můj obdiv, já jednou takhle můžkama na nehty stříhala syna v Thajsku, asi hodinu! On má ovšem vlasy jako hřebíky a tak na tři hlavy.
999 cožpak Spirit, hlavně jestli to ty nůžtičky moc neožvýkaly....po tupých nůžkách se vlasy rády třepí, a dostanou dost na prdel... ale asi když musíš, tak musíš ![]()
Magráta ráda, přijď ![]()
A na dobré ráno vám tady, pro ty, co nemají IG a píšou mi to
hodím jedny včerejší krásné vlasy. Barva, foukačka. Prosvětlujeme postupně, vlasy byly skoro černé.

Catherinne Nádhera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje