999 Zaridime si punkovy kadernictvi? Ty budes strihat manikurkama a ja podle IKEA uzaveru sacku.
Ty vlnity, ja rovny strihy...A musime za inspiraci podekovat takove te... jak ona se jen...Takova ta nadherna zena, co siri tu vseobjimajici lasku...Proste diky.![]()
Jaký účes.?...
Pavlena Ta to má moc krásný :-).
Luna Domluveno :-).
Luna Ježiš, předej mi to pytlíkový know-how! Asi ne co, jedině v salonu:-D
999 Ty to máš krasny, často si vzpomenu, na samba tvého užnavždyfandu, jak mi jednou, těžko říct v jaké souvislosti,mozna jsem tě zmiňovala v souvislosti s kadernickejma službama- alá aby nebylo nic poznat, říká ,,ty vlasy, to bylo to jediný, co se mi na ní nelíbilo!,, To musíš brát jako ten nejryzejší kompliment:-D
Moc pěkně se ti to povedlo! ![]()
Lamicka to má hezký, ale já osobně bych byla ještě pro zkrácení o pár cenťáků, spíš blíž k uším... myslím že by jí to prospělo ![]()
Mno, to píšu protože jsem dneska byla u holiče taky pročež mi na hlavě zbyly dva centimetry ![]()
Karja To je super,,že jediný, co se mu nelíbí jsou vlasy :-).
999 No to je! Kdybys ještě slyšela jak to říkal:-D:-D Hlavě si nedávej zpátky ty tmave, tyhle jsou objektivně dokonaly a ještě by vám stepoval před barákem:-D.
Karja Aspoň vím, co dělat, až budu chtít kolouška :-).
999 Jj no, v podstatě nic:-D
aha ... dočetla jsem
...tak nic nic ![]()
Marielle Normálně ne, ale teď to bylo silnější než já :-).
barbucha
co to tady našeptáváš? ![]()
999 Si šikovná a odvážna![]()
Ja som nemehlo, skúšala som to pár krát doma s nožnicami s myšlienkou, že sa to v mojich vlasoch stratí, no nestratilo. Nestrihám odvtedy nič, aj nechty nechám radšej na profíčku![]()
999 máš to moc pěkné ![]()
Na sobotu tady mám jednu páteční proměnu. Foto před jsem zapomněla, tak jedno alespoň v průběhu nanášení barvy. Barva bývá náročná, protože vlasy jsou na bocích hodně bílé a světle hnědá, která by byla žádoucí, na ně nechytá. Takže od hlavy kombinace barev v 5 řadě, do délek v řadě 7
Barva, střih, foukačka, vlny, tři hodiny práce. To jen, že nejen prosvětlení trvá dlouho. ![]()

Catherinne nádhera, fakt! ![]()
Catherinne Nádhera. Všechno to je moc krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje