Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Antje
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:12

Catherinne dekuji moc

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:20

Antje není zač, jen mě napadlo, neznám masku, které by se nanášela před šamponem, co by to mělo za smysl? Možná nějaké oleje... ale neznám všechno. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:25

Catherinne taky mi to prislo divne, proto jsem se zeptala...Pisou nanest masku, po chvilce sampon, kondicioner.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:30

Antje pročetla jsem 3 odkazy a takhle to nikde není. Nevím. Udělej jak píšu já.

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:34

Catherinne jj, ja si ridim tvou radou
na Douglas ten vyrobek maji popsany jako masku, na Notinu (tam jsem neobjednala) to maji popsane asi  spravne, jako predsamponovou peci.

Nekoupila jsem to, jen me to zviklalo, u te tebou doporucovane na Douglas nic o pouziti nemaji.

Objednala jsem, tesim se

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:44

Antje tak dej vědět

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:44
Reakce na Catherinne:

Jestli vaše vlasy potřebují hydrataci ( což jim olej fakt nedá) kupte si tuhle masku na vlasy.

P.S. Hlavně to nekupujte na tom Notinu, nebo si pak nestěžujte, že to nefunguje

​Proč ne na Notinu?

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:47

A tady je odkaz na balíček, šampon, kondicionér, doplňková bezoplachová péče. Taky skvělý!

https://eshop.estehair.cz/balicek-abc/

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:49

Renusatko zkus to najít výš, několik stránek se to probíralo...aneb..Ale Plho, už o tom nějakou dobu hovoříme. 

Já to nikomu nezakazuju, jen doporučuju

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 19:25

Catherinne kolik tak dnes bude objednaných  balíčků? Udělej si čárku

Offline EDITH4B
2121 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 20:13

Tyjo,já s tím Notinem nevím.Nakupuju tam léta -parfemy,kosmetiku, bytový parfémy, svíčky.Vlasovou kosmetiku ne,ale jinak cokoliv.A nikdy žádný problém.

Offline RoSa
9965 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 20:55

ad Notino: Redken snad patří pod L´Oreal, ne? a Notino je jejich schválený retailer... kde je problém? teda krom toho, že pan eshopovej miliardář neplatí výživný...

Offline Tabea
7660 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 21:00

Já myslela, že kromě kolísavé kvality byl u notina problém i s tím, že neplatí výživné na děti. Podobně jako Dobrovský. 

Offline EDITH4B
2121 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 21:16

Tak kauza výživné mi tedy unikla.To se nechytám.

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 17:55

slniecko Mne ten olejicek do konecku pomaha hodne, dost chodim plavat, tam ho davam i do delek jako ochranu pri fenovani. Dobrou sluzbu mi dela 100 % squalane od TheOrdinary, po plavani ho pouziju na oblicej i na vlasy.

Dostala jsem i vzorek olejicku od Kerastase, ten se mi zamlouval, i cenu bych zkousla, clovek to ma na dlouho, ale vadi mi, ze pry Kerastase testuje na zviratech. Ty jsi se tim myslim dost zabyvala. Nevis jestli je to pravda? A co treba tady vzpominany Redken? Nebo Maria Nila, ta je snad v pohode? A vlastne nevim jak je na tom  TheOrdinary kdyz ted patri pod koncern Estee Lauder. Ruzne debaty napric vlakny jsou tu v posledni dobe o tom kde a co nakupovat, ale priznam se,  nemam kapacitu treba tu cruelty free kosmetiku uplne aktivne sledovat, zvlast kdyz se to v case dost meni. Kdyz uz o necem vim, tak se tomu vyhnu, ale nekontroluju vsechno.

Offline slniecko admin
19370 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 19:02

Černá kočka predávajú v Číne, takže nie...Čína sa síce zaviazala, že zákonne umožní zahraničným spoločnostiam dodávať bez testovania už pred pár rokmi...ale tak nejako ticho po plešine. Akože človek si môže povedať, že v EU to testované nebolo, ale ak chce firma predávať tam, tak to musí spraviť, alebo si to nechať otestovať nejakou čínskou spoločnosťou - a to najskôr, lebo v EU to zase nesmie. Jediná výnimka je, ak to v Číne priamo vyrába. Akože je to dosť nechutný spôsob obchodnej súťaže, ale je to obrovský trh, veľa značiek podľahne. Aďakujem!

Mrakoplas RoSa viktorka_od splavu Catherinne

Ďakujem veľmi pekne za tipy!

Ja som si spomenula, že mám niekde olejček Gisou, ktorý som dostala k nejakej objednávke a uvidím, čo to spraví...ak nebudem spokojná, tak skúsim niečo z tohoto.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 13:29

Catherinne Tak jsem se dívala na složení toho redkenu a je to teda síla, samej silikon. Maska před mytím je Bio Gentleaf Scrubwash pro CGM metodu, nikdy jsem nezkoušela teda, je to něco jako cowash, nebo prepoo maska.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 14:43

Kan jenže jsou silikony a silikony. Ty lepší jsou rozpustný ve vodě, takže se na vlasech nevrství. 

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 15:04

Sambo (hodně dlouhé, husté a vlnité vlasy) si do konečků oblíbil arganový olej z Maroko v batohu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2024 16:10

Catherinne Hele já se nehádám, pro mne to není. Jsem bez silikonů už dva roky a poznat to je na vlasech hodně.