Kan tak moje vlasy naopak bezsilikonovy pripravky vubec nesnesou
Jaký účes.?...
viktorka_od splavu jo, ze všeho bez silikonu mám na hlavě suchý roští a svědící kůži.
viktorka_od splavu Pinot Noir jsem na to stejně. A když si čtu tento profil, jsem v klidu fipahskin

letolet jo no, ja koukala i na video od Terezy Vlasakove o silikonech a tez o nich mluvi priznive. tu teda celkove doporucuju, kdo rad kouka na takove veci, ohledne vlasu studnice pouceni![]()
viktorka_od splavu jj, znám. Kdysi jsem si poslechla podcast obje my. Tehdy to pro mě bylo prozření s fenovanim.
Pinot Noir ty si, myslím, psala, že tě po těch bione šamponech začala svědit hlava, že jo? Stalo se mi to samé. Ale bezsilikonové šampony z dm mi to nedělají, takže tím to nebude ![]()
Evaeva me hlava nesvedi, ale suchy rosti z toho mam. ono pro kazdy typ vlasu je dobre neco jinho, logicky. delat z toho obecne pravidlo je blbost
Evaeva jo, po bione. Ale předtím jsem je používala léta a dobré, byly to jediné šampony bez silikonů, po kterých jsem měla dobré vlasy. Buď se změnily ty šampony, nebo moje kůže. Ale pleť se mi za poslední roky změnila hodně, takže...
Ovšem úplně nejvíc mě svědí hlava, kdykoliv se tady v diskuzi, nebo zprávě od učitelky objeví vši! ![]()
Pinot Noir mně to začalo třeba po dvou měsících.
Catherinne nemas prosim tip na sampon, kondicioner a instyling pro fakt jemne (tenke) vlasy, ktere jsou uplne rovne?
Asi trochu objemu je treba dodat.
Po moc pecujicich pripravcich mam uz druhy den pocit mastnych vlasu.
Candance Při foukání se mi docela osvědčilo tohle, nějak se mi s tím líp zachází než s pěnovým tužidlem: CHI Booster
Aranel toto zrovna mam, je to opravdu docela fajn
JankaM diky. Instyling je preklep
Měla bych dotaz na Catherinne , mám silně promelírované vlasy dlouhé po ramena, jelikož se mi už kvalita vlasů nepozdává a v té umělé blond už se ve svých letech necítím dobře, tak jsem se rozhodla vrátit ke své barvě a nechávám odrůst. Jenže je to na dlouho a ten přechod se mi vůbec nelíbí. V březnu jdu na radikální zkrácení na prosříhané krátké mikádo, ale nevím, co s tou barvou. Mám odrost už tak 10 cm. Moje kadeřnice pracuje s Framesi, existuje nějaký přeliv, který mi nehne s mou již odrostlou barvou ve smyslu mírného vyšisování? Ráda bych opravdu měla svou hnědou, která je spíš studená a nechci, aby mi to přeliv narusil a chytlo to teplé odlesky. Pak taky, chodím 2x týdně do bazénu plavat, to chci asi moc co, aby mi to drželo? Nebo máte někdo nějakou zkušenost s tímto?
Ano, mám zkušenost. Odrustal mi melír to tak dlouho, až jsem se nechala ostříhat velmi nakrátko. Mám svoji barvu šedou, takže kadeřnice mi nedoporucila žádné experimenty s barvou, abych to pořád jen nedobarvovala, když barvu nakonec nechci.
Chlor mi s vlasama nic nedělá, jen jednou, na drogerkovou barvu jsem pak vzpomínala asi dva roky, kadeřnice tam stále viděla zelené odlesky, divila se, jak dlouho to působí ![]()
nikka75 než vlezu do bazénu, tak si důkladně namočím vlasy ve sprše, aby se eliminovalo nacucnutí vlasů tou chlorovanou. Po plavání umyju 2x šamponem. Chlór z vlasů necítím (chemické reakce viditelně neregistruji).
Dcera vlasy nenamáčela a pak si stěžovala, že i přes umytí ten chlór cítí. Tak připustila, že vyzkouší maminčinu radu
. A prý lepší.
Mha Makara jj, o ten bazén mi nejde teď, já taky vlasy nejdříve namáčím a po plavání 2x myju, pak maska, pak balzám a doma ještě ošetřím olejíčkem, spíš jsem myslela po nabarvení přelivem, že by mi to jelo dolu jak blázen ta barva. Navíc kdo ví, jak chytne hnědý přeliv na fest odbarvené vlasy.
Asi se spíš taky přikláním k tomu nechat tu blond odrůst, ale je to na dlouho no. Na ježka nemám odvahu. Ještěže teď se ty odrosty celkem nosí![]()
nikka75 no, nenapsala jsem jasně, že se barvím
. Ale ne přelivem - spíš nějakou permanentní nebo semipermanentní. A na těch vliv chloru nevidím.
Dozelena jsem byla jednou po henně. Používala jsem ji ku spokojenosti několik roků a najednou Rákosníček
.
Makara fakt ta barva drží jo? Bude asi rozdíl, jestli je barva dávána na zdravé vlasy, nebo na odbarvené, tam to zřejme tolik držet nebude, vlas už je otevřený a poničený. Přeliv asi vůbec. Ale dává mi to aspoň naději do budoucna, že pokud mě budou připadat mé přírodní vlasy nudné a rozhodnu se je trochu přibarvit, tak s bazénem by nemusel být takový problém, mě právě to plavání dost limitovalo vždycky při rozhodování co s účesem, co se týče střihu i barvy, zkrátka aby s tím bylo co nejmíň práce a neznamenalo to přebarvování každý měsíc, v tom mi ten mikromelír vyhovoval
S hennou jsem měla dobré zkušenosti tak před deseti lety, kadeřnice mi vždycky udělala melír, já na to doma plácla hennu a výsledek byl zrzavá barva s výraznějšími zrzavými melíry. Akorát mi to hodně vysušovalo vlasy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje