...to já také ráda střídám, objevuji něco event. lepšího.
No, "díky" rouškám se téměř nelíčím. Teda jen obočí, řasy nebo kontur. tužky kolem očí místo řasenky, lesk na rty. Makeup, korektory vůbec už. Spíš cpu peníze do péče o pleť.
...to já také ráda střídám, objevuji něco event. lepšího.
No, "díky" rouškám se téměř nelíčím. Teda jen obočí, řasy nebo kontur. tužky kolem očí místo řasenky, lesk na rty. Makeup, korektory vůbec už. Spíš cpu peníze do péče o pleť.
Luna Omlouvám se, dám se sem na výstavku znova, opravdu bych ráda znala i tvůj názor.
Luna Já to kadeřnici zkusím vysvětlit. Nechci barbuchu, ani mezikvětak, krátké mikádo ano, ale nesmí to být ani Petra Janů, ani Ilona, a rozhodně ne Amiš. A prosím ustrihnout konce.
To je docela jasná instrukce, ne? ![]()
Mha Ja byt kadernici, PRESNE bych vedela.
Ale bohuzel na jakou natrefis ty, tezko rict.
Mha jen jdu z nudy kolem :) jsi moc hezká a vlasy super co do kvantity a kvality. já na tobě vidím mikádo cca 2cm nad nebo pod hranu čelisti. ale ani vzít z toho, co máš, jen konce, není nic proti ničemu. máš spoustu možností :)
Mha mlho, ty ses dost pekna ale..! (A ses i vtipna, vlastne me trochu stves..!!!)
Ja myslela, ze je to foto "po"..!! Sundala bych max tykadla.
Pavlena Tykadla nedám! ![]()
Fotku po dám příští týden a VŮBEC to nebude vtipný, jasný?
Mha Ja jsem si ve faceappu nalepila vysneny vlasy a uz se na ne tesim. A budou podobny tem tvym PO, jen tmavsi, uplne to vidim.
Akorat to nebude pristi tyden, ale tak pristi rok.
Mha už jsem tě podruhé nestihla!!!![]()
viktorka_od splavu My dvě si dáme sraz na té Veveří nebo u mamuta v Antroposu a uvidíme se naživo.![]()
Mha jsem pro mamuta![]()
viktorka_od splavu Mha Sraz až za mamutem
, to máme vyzkoušený a je tam dobrý kafe.
viktorka_od splavu Mamut je nejlepší ![]()
Renusatko Kde za mamutem ? Stále v Antroposu?
Mha Já to nestihla a přijde mi to zrovna vůči mně dost nefér, když říkáš, že máme stejný háro! Chci tě zfixirovat, tak supsup!
Mha ja te stihla,jsi moc hezka a tvoje vlasy bych brala hned.Prijde mi skoda takove vlasy ostrihat na kratko,to jsou vlasy ideal na long bob.:-)
Mha ja te stihla 2x
a mas krasne vlasy, jestli chces strihat, sla bych do long bobu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.