Luna A co seasalt sprej? To by nepomohla? Ty perka znám jen z teorie, nikoliv praxe a kdoví zda to nebyl tip do nějakých drdolu
Jaký účes.?...
viktorka_od splavu zřejmě to bude Luna muset vyzkoušet a pak nás seznámit s výsledkem experimentu![]()
A to mam tech sponek asi 15 na hlave, pac spodni ani vrchni vlasy do culiku nedosahnou.
A nebylo by rozumnější prostě počkat, až ty vlasy budou v culíku držet samy (to jest ještě povyrostou)? Neřikej mi že bez culíku nemůžeš mezi lidi. Takhle do tebe akorát uhodí blesk ![]()
barbucha Ne, fakt nemuzu. Vypadam jak chlap. Bud na centak nebo stazeny.
Nemůžeš vypadat jak chlap když máš ty vlasy už povyrostlý. A i kdybys neměla.
Jelikož i chlapi nosej culíky, prd by ti to pomohlo, kdybys tak skutečně vypadala...
Luna Já osobně bych sponkovala a holt se každou přestávku cesala znova. A hele neelusej ti takový ty široký latokovy celenky? Jasně trochu demode, ale do se dá dělat. Nebo teď se nosí takové ty látkové s uzlem.
Karja muzu prispet zkusenosti s celenkama, panc jsem minulej rok nechavala odrustat z kratkych ![]()
Ty celenky jsou dobry jenom teoreticky - taky jsem si myslela, ze pomuzou prestat tu nejhorsi fazi. Nakoupila jsem si jich nekolik, ale v praxi stejne vypadaly totalne divne, navic jsem mela problem co s vlasama vzadu, furt tak divne trcely.
Ta blba faze odrustani fakt moc nema reseni, krome zatnout zuby a prezit :)
Luna pinterest říká, že máš ty sponky nastříkat sprejem na vlasy a nechat uschnout anebo je poprášit tím suchým šamponem (vyzkoušeno nemám) a pak nastylovat tím vroubkovaným směrem ke skalpu
Luna a co zkusit zajít do kadeřnického obchodu, já bych řekla, že jsou tam ty sponky jiný než v drogérii. Ale věřím, že jsou tak hladký vlasy, že kloužou. Ještě mě napadá, to sepnout do kříže dvěma. Jakože šikmo, do X, ne kolmo a vodorovně.
Vlasy dorůstající po chemo jsou nezkrotná masa - kdo nezažil, neví, o čem je řeč!
Luna nejhorší bylo období, kdy vlasy dosáhly délky cca 7 cm, to jsem pak několik měsíců vypadala jak Angela Davisová .
Starší ročníky si představu udělají, pro později narozené dávám odkaz. Také jsem do boje nasadila veškeré možné zbraně - gely, olejíčky, sponky, gumičky, čelenky.... A pak jsem se někde na ulici zahlédla ve výloze, a nejraději bych byla bývala dokončila cestu kanálem.![]()
Vydrž!
Celenku jsem tak pred mesicem zkousela![]()

Tak konečně i já ![]()
Luna to mi prijde dobry! Nebo to trci moc kolem?
Lamicka Jo, trci. A vzadu dlouhy. No ale dnes mi sponky krasne drzely, jako by to tu cetly.![]()
Luna vsimla jsem si, ze mas vzdycky moc hezky nalicene oci :) a jsi krasna, to si nikdo trcicich vlasu nevsimne :))
Daridari dekuji :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje