Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:59
Reakce na jinx:

diskusi o sestrihani na fotce od Catherinne jsem cetla jen velmi povrchne, ted uces se mi zda priserny. Ted jsem ho nedavno na jedne zene videla a v duchu ji litovala, ale ted si uvedomuji, ze ho mozna chtela :)

​Myslím, že takto hrubá slova opravdu nejsou namístě. Účes možná neodpovídá tvému vkusu, ale označit ho jako "příšerný"?! 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:06

Dadoo paráda

Offline Miru
16327 příspěvků moje polička 12. října 2021 06:37

Dadoo 

...fakt máš úžasné vlasy!.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. října 2021 06:45

Hanka H prestan me moderovat, Hani, ja si ho budu oznacovat presne tak, jak se sama rozhodnu :) 

Offline Miru
16327 příspěvků moje polička 12. října 2021 07:19

U nás jsem ještě neviděla kadeřníka, který by baylage někomu dobře udělal. Většinou to spíš je jakési nepovedené ombre...

(Ke zde komentovanému obrázku - možná mám blbě nastavený monitor, ale právě tenhle odstín teplé hnědé, zesvětlovaný - to mi vždy připadá jako domácí, neumělé odbarvování, které vlasům ubere lesk i kvalitu...)

...osobně si baylage představuji nějak takto:

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:18

Miru jj presne toto jsem chtela po sve kadernici (v moji kratke verzi tedy:-) a bylo mi receno ze takto vybelene konce by mi upadly:-( asi to na kazdych vlasech nejde - pak je ale lepsi se na to vykaslat nez vyrabet nejaky paskvil

Offline Miru
16327 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:26

viktorka_od splavu 

...podle mě to jde. Ale trvá to dlouho, a ne každému se  s tím chce dělat. Jako ano, vím, že je to hodně o kvalitě vlasů(ne všechny vydrží nápor chemie), ale věřím, jsem přesvědčená, že to jde udělat i na jemných, případně řidších vlasech. To, že na zdravých kvalitních vlasech vypadá vše lépe, je mi jasné.

(holt, člověk se namlsá na pinterestu a co pak, že jo...)

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:26

Catherinne jinx tak jsem se musela na ten obrazek znovu kouknout a nejak nemuzu prijit na to, co je na tom tak hrozne? Vidim tam zdrave, pestene, dlouhe prirodni vlasy. Nemyslim to nijak zle, spis by me zajimalo, jak teda jinak?  Ja kdysi takhle dlouhe vlasy mela a ono s tim nic moc jineho delat nejde, pokud to nechces nechat byt uplne nadivoko, coz podle me malokomu jde. Muzes to mit rovne, do vecka nebo do obloucku, ale nejake vrstveni tam vzdy bude. Ja ted ty vrstvy mam a moc happy z toho nejsem, ale to jen proto, ze v te moji kratke delce nebyly potreba a je to proste zmena za kazdou cenu.

Online 711990
18274 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:47

Miru jednak ty fotky neodrazej realitu, bohuzel. A realne jakykoliv vlasy budou odbarveny vzdycky zluty. Je to pak jen o natonovani. Jenze z tech odbarvenych vlasu se jakykoliv preliv hrozne rychle vymeje a pokud to zas neprebarvis, tak mas zluty konce no

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:49

Gatita Sto lidí, sto chutí. Mně se zas nelíbí to rovně střižené mikádo, přijde mi, že horní vlasy jsou delší, přesahují a trčí.

(A ta tvoje fotka - paráda!)

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:04

Sweet Potato mne se libi i to rovne strizene mikado, kdyz nad tim tak premyslim, tak temer zadny uces nepovazuju sam o sobe za straslivy. Jedine, co mi prijde nehezke, jsou vyrazne asymetricke ucesy, to mi trha oci. Coz ted teda trochu mam, vzadu mam vlnenou deku

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:04

Miru teplou hnědou vidíš dobře, paní je nabarvená teplou měděně hnědou, má místy úplně bílé vlasy, šedivá 60%, takže teplé prosvětlení je jasné. 

Tyhle fotky jsou dost často focené se světelným studeným kruhem, žádná zárivka u stropu.

Ale fotky jsou to krásné i práce, povšimni si zvlnění, tam se každý barevný přechod schová. 

Offline Miru
16327 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:27

Catherinne 

absolutně nezpochybňuji Tvoji práci!.

Mně se ale více líbilo to platinové mikádo/bob nebo ty kudrnaté vlasy dané do tvaru - tam bylo vidět opravdu profi zásah

Tohle hnědé mi přijde takové nijaké. Ale pokud je nositelka spokojená a vlasy ve skutečnosti na pohled i omak kvalitně ošetřené - to je zásadní

(ono také, jak píšeš, dost vliv na výsledek má i to, s jakou kvalitou vlasů žena za Tebou přijde, že jo...)

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:36

Miru tohle je moje foto od kadernice, nasvicene takovym tim kruhem. V realu to ale takhle nevypada.

Online 711990
18274 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:37

Lamicka tohle jsou tvoje vlasy?

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:39

Lamicka Dokonalost . Nespravedlnost světem vládne .

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. října 2021 09:43

Lamicka Wow. To je vlasu! Zavidim, ale v dobrem. Nadhera

Offline Miru
16327 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:43

Lamicka 

Krásné

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:51

711990 jo, ale chtela jsem ukazat, ze ac jsou v realu pekne, tak takhle opravdu nevypadaji. Jsou nasvicene, je to focene v zaklonu, upravene, s leskem... ted jsem je nechala o 10 cm zkratit a dobre jsem udelala :))

Dekuji za komplimenty. 

Online 711990
18274 příspěvků moje polička 12. října 2021 10:27

Lamicka vypada to fakt krasne teda! A chapu:)