Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:12

Karja ten nonstop mně pobavil, taky ho používám

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:14

Karja kdyz jdu do kavarny/restaurace, dam si na co mam chut, to zaprve (nechodim teda denne;-)) jinak bych to psychicky urcite nedala a neni ucelem se tyrat

rict si to umis ale neposlechnes se, vid?

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:19

viktorka_od splavu :-D:-D přesně tak! 

Mohučanka Jojo, nonstopac je dobrej. Navíc teď jak je táta v důchodu, chodí každej den hned na sedmou do obchodu:-D. 

Jos No to mi povídej, musíš jezdit někde, kde nic není. Ale buď bývá u mých známých napeceno nebo jsou to takový ty typy co predhodej dětem pytlík želé bonbónů a zatím mi jako nejlepší řešení přijde (a to opravdu, aby se zamezilo frustracim a různým vytáčkam, to není vymluva, zrovna bonbony nemusím:-D) to tem dětem prostě užrat, případně si to alespon nacpat do kapes:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. října 2021 12:21

Mohučanka non-stop by se nám taky hodil:)

Já si na jaře zapisovala, co jím, a opravdu jsem pár kilo zhubla. A musím říct, že o koňakové špičce to fakt není, občas jsem i večeřela KFC:)

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:21

viktorka_od splavu Ale obědy třeba jíš běžné ne? Ale min a co snidas? Já chtěla přejít od pečiva na snídani ke kaši a nějak to neumím prostě připravit, ten namazanej rohlík vychází v poměru práce/chuť nejlíp! 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:24

Evaeva já jim hodně pečiva, jsem schopná sníst třeba 4-5 kusů rohlíku denně. Prostě ke snídani, na svačinu, na večeři. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. října 2021 12:25

Karja já snídám chleba a v pohodě se vejde do kalorií. Ta kaše by podle mě nevycházela líp, možná by tě na déle zasytila, to neumím odhadnout.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:34

Evaeva Určitě na déle zasytí. A tak je to asi zdravější verze snídaně prostě ne? Já to dřív snidala, nebo musli s jogurtem a ovocem. Teď jim každý den ráno rohlík a kafe:-D. Ale dnes jsem ještě nezhřešila, možná si dám první vykopáváci den:-D. 

48922 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:42

Karja snidam kefir nebo bily jogurt:-) nekdy z vlockama. obedy si chystam, v zavodce se nestravuju. hele ale ty jsi o pulku mladsi to nejde srovnavat, ja musim ten prijem proste mit hrozne nizky jinak kynu

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 12:50

viktorka_od splavu Já vím, to je jasný. Jen mě to zajímalo. Je to markantní změna a ještě pusobis, že jakoby nebolestivá:-D

48922 příspěvků moje polička 14. října 2021 13:14
Reakce na Kokoska:

Karja jedna vec je zmaknout teorii, druha uvest ji do praxe. To mas jak ten Mark Twain - prestat kourit vubec neni tezke, sam jsem si to zkusil mnohokrat.

​tyo ale to je trefny, ja to s kourenim prave srovnavam casto - prestala jsem pred cca 10 lety. prestat zrat je to samy, fakticky

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 14. října 2021 13:28

viktorka_od splavu kdyz bohuzel narozdil od cigaret nejaky jidlo aspon obcas mit musis a jak znamo, s jidlem roste chuť

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. října 2021 13:40

Karja no jde o to, jestli je to lepší kaloricky a skladbou živin. Zdravější to o něco bude, ale to neznamená, že po tom budeš líp hubnout. Ségra kaše snídá a dělá to tak, že ty vločky nebo něco večer zaleje tekutinou a ráno už to stačí ohřát, nemusíš to vařit. Já jsem přestala on den obědvat těstoviny, vážila jsem přílohy a snažila se navýšit bílkoviny. Jinak jsem jedla normálně, i zmrzliny, sladké pečivo. Nevím, jakou roli hrály hormony, pár měsíců před tím jsem přestala kojit. Já teda nenabírala, tohle byly kila z obou těhotenství.

48922 příspěvků moje polička 14. října 2021 14:26

Kokoska no to je jasny, ale princip je podobny... furt se stane, ze mi nekdo nabizi cigo a ze mivam chut!

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. října 2021 20:02

viktorka_od splavu

Jo, jak slyším o konakovych špičkách, mám taky chuť si zapálit.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 20:11

Mha :-D:-D Jakoby já mám štěstí, že nekouřím, já bych urcite nikdy nepřestala. Nejhorší je, že já i kuřákům někdy i závidím, vypadají u toho tak relaxovane! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. října 2021 20:13

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. října 2021 20:16

Já, na konci října jdu ke kadeřnici, tak uvidíme, co bude s Ámisem:-D. Můj táta mi teda vcera úplně sám od sebe řekl, že bych si měla dát taky ten mahagon jako ta moje kamaradka (ehm ma středně hnědou), že je teď obarvená a sluší jí to:-D. Jo ten má v merku všechny ženské v obci! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. října 2021 20:19

Karja

Pozor, barvení na hodně odlišnou barvu je past!

Pak se člověk chytí a musí se barvit donekonečna

Mluvím z vlastní zkušenosti (a lenosti) 

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. října 2021 20:20

Kan

Čokoláda... Loupák... Hmmm