Karja ten nonstop mně pobavil, taky ho používám ![]()
Jaký účes.?...
Karja kdyz jdu do kavarny/restaurace, dam si na co mam chut, to zaprve (nechodim teda denne;-)) jinak bych to psychicky urcite nedala a neni ucelem se tyrat
rict si to umis ale neposlechnes se, vid?![]()
viktorka_od splavu :-D:-D přesně tak!
Mohučanka Jojo, nonstopac je dobrej. Navíc teď jak je táta v důchodu, chodí každej den hned na sedmou do obchodu:-D.
Jos No to mi povídej, musíš jezdit někde, kde nic není. Ale buď bývá u mých známých napeceno nebo jsou to takový ty typy co predhodej dětem pytlík želé bonbónů a zatím mi jako nejlepší řešení přijde (a to opravdu, aby se zamezilo frustracim a různým vytáčkam, to není vymluva, zrovna bonbony nemusím:-D) to tem dětem prostě užrat, případně si to alespon nacpat do kapes:-D.
Mohučanka non-stop by se nám taky hodil:)
Já si na jaře zapisovala, co jím, a opravdu jsem pár kilo zhubla. A musím říct, že o koňakové špičce to fakt není, občas jsem i večeřela KFC:)
viktorka_od splavu Ale obědy třeba jíš běžné ne? Ale min a co snidas? Já chtěla přejít od pečiva na snídani ke kaši a nějak to neumím prostě připravit, ten namazanej rohlík vychází v poměru práce/chuť nejlíp!
Evaeva já jim hodně pečiva, jsem schopná sníst třeba 4-5 kusů rohlíku denně. Prostě ke snídani, na svačinu, na večeři.
Karja já snídám chleba a v pohodě se vejde do kalorií. Ta kaše by podle mě nevycházela líp, možná by tě na déle zasytila, to neumím odhadnout.
Evaeva Určitě na déle zasytí. A tak je to asi zdravější verze snídaně prostě ne? Já to dřív snidala, nebo musli s jogurtem a ovocem. Teď jim každý den ráno rohlík a kafe:-D. Ale dnes jsem ještě nezhřešila, možná si dám první vykopáváci den:-D.
Karja snidam kefir nebo bily jogurt:-) nekdy z vlockama. obedy si chystam, v zavodce se nestravuju. hele ale ty jsi o pulku mladsi to nejde srovnavat, ja musim ten prijem proste mit hrozne nizky jinak kynu
viktorka_od splavu Já vím, to je jasný. Jen mě to zajímalo. Je to markantní změna a ještě pusobis, že jakoby nebolestivá:-D
Karja jedna vec je zmaknout teorii, druha uvest ji do praxe. To mas jak ten Mark Twain - prestat kourit vubec neni tezke, sam jsem si to zkusil mnohokrat.
tyo ale to je trefny, ja to s kourenim prave srovnavam casto - prestala jsem pred cca 10 lety. prestat zrat je to samy, fakticky
viktorka_od splavu kdyz bohuzel narozdil od cigaret nejaky jidlo aspon obcas mit musis a jak znamo, s jidlem roste chuť ![]()
Karja no jde o to, jestli je to lepší kaloricky a skladbou živin. Zdravější to o něco bude, ale to neznamená, že po tom budeš líp hubnout. Ségra kaše snídá a dělá to tak, že ty vločky nebo něco večer zaleje tekutinou a ráno už to stačí ohřát, nemusíš to vařit. Já jsem přestala on den obědvat těstoviny, vážila jsem přílohy a snažila se navýšit bílkoviny. Jinak jsem jedla normálně, i zmrzliny, sladké pečivo. Nevím, jakou roli hrály hormony, pár měsíců před tím jsem přestala kojit. Já teda nenabírala, tohle byly kila z obou těhotenství.
Kokoska no to je jasny, ale princip je podobny... furt se stane, ze mi nekdo nabizi cigo
a ze mivam chut!
Jo, jak slyším o konakovych špičkách, mám taky chuť si zapálit.![]()
Mha :-D:-D Jakoby já mám štěstí, že nekouřím, já bych urcite nikdy nepřestala. Nejhorší je, že já i kuřákům někdy i závidím, vypadají u toho tak relaxovane!

Já, na konci října jdu ke kadeřnici, tak uvidíme, co bude s Ámisem:-D. Můj táta mi teda vcera úplně sám od sebe řekl, že bych si měla dát taky ten mahagon jako ta moje kamaradka (ehm ma středně hnědou), že je teď obarvená a sluší jí to:-D. Jo ten má v merku všechny ženské v obci!
Pozor, barvení na hodně odlišnou barvu je past!
Pak se člověk chytí a musí se barvit donekonečna ![]()
Mluvím z vlastní zkušenosti (a lenosti)
Čokoláda... Loupák... Hmmm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje