Co vás dnes zaujalo

16. listopadu 2019 12:21
Online barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:06

Sweet Potato 

Četla jsem, a soudruha bych poslala... do padesátejch let, tam by se hodil. Do divadla pěkně v teplákách a zmijovce, žádný elitářský vyvyšování nad prostej pracující lid! Křupan jeden.

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:16

Sweet Potatojá jsem zaznamenala tu kauzu už na twiteru a nejvíc jsem se podivila na vyjádřením, že to těm dvěma mladým lidem "sluší". Protože jedna věc je svetr v divadle a druhá je, jak v tom vypadají.

Nakonec, ať si každý chodí v čem chce, jen mě zajímavá: to je dnes nějaký aktuální módní trend, co je na fotce?

Offline Sweet Potato
40017 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:46

continuityTipuju trend kašlat na trendy.

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:53

Sweet Potato jako mít na háku je validní postoj, ale pak je těžké to obhajovat slovy: vždyť jim to sluší. 

Offline Tak Betty
6060 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 23:31

Já mám nějaký puzení s Čermákem souhlasit. I když do divadla se samozřejmě oháknu . Vím , že si protiřečím .

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 00:18

Tak BettyMám to úplně stejně. 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 00:32

Já si myslím, že to o těch nepadnoucích oblecích návštěvníků divadel už taky tak úplně neplatí. A když si do divadla namísto toho vezmou džíny a svetr, tak to rozhodně nevylepší. V tomhle jsem staromilec, mně všednodenní oblečení k tomu zlatu a sametu nesedí.

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 00:44

barbucha myslim, ze v padesatych letech by ve svetru a teplakach nesel do divadla nikdo. Mozna by ho tam ani nepustili.

Sweet Potato je mi lito, ze spolecenska udalost nestoji lidem za hezke obleceni. Pochopim u turisty, ze nema sako a do divadla se dostane nahodou, ale proc tuzemci? To je vazne tak strasny opruz oblict si neco jineho nez v cem se chodi do prace a do hospody? Mozna leckdo ma v praci prisnejsi dresscode nez aby si dovolil prijit v dzinach a svetru, tak si to chce uzit v Narodnim? Nechapu.

Offline Pinot Noir
29712 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 01:10

Tak Betty taky to vidím stejně jako ty.

Offline Lilly_Ku
4506 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 06:35
Reakce na Tak Betty:

Já mám nějaký puzení s Čermákem souhlasit. I když do divadla se samozřejmě oháknu . Vím , že si protiřečím .

​ja s nim taky souhlasim. u nas je videt vsechno mozny, od lidi v obleku a pomalu velke vecerni po uplne neformalni obleceni. prijde mi to fajn.

jako uplne v teplakach bych taky nesla, ale tak jak chodim oblikana bezne uplne v pohode.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 10. ledna 2025 07:23

Ginevra přesně,  vždyť to k tomu divadlu patří, hezky a vhodně se obléknout.  Na ples jdu taky za zábavou a nevezmu si džíny a triko.  Jsem přesvědčená,  že ke každé příležitosti patří určitý druh oblečení. 

Offline Potrefenáhusa
38608 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 07:26

Ja u nich tu snahu i vidim, z kluka bych sundala satek a holka je v kombiné a bolerku jak z 90., ale asi se snažila 

pry i v Itálii v la scale je to stejny jak v tom Londýně, proste to berou jako zábavu, ne společenskou událost 

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 08:27
Reakce na Tak Betty:

Offline Sweet Potato
40017 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 09:34
Reakce na Tak Betty:

​Já právě taky. (Asi chci, aby se lidi oblíkali hezky, ale ne z povinnosti)

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. ledna 2025 10:02

Tiež sa v divadle pozerám, ako sú ľudia oblečení, a videla som už veľa . Ale asi pred rokom ma takmer odrovnalo niečo iné. Cez prestávku  sme sa s mužom chvíľu prechádzali a potom sme sa posadili do kresielok  v predsálí . O chvíľu si oproti nám sadla mladá dvojica.Mladík mal síce rifle, ale takú banalitu už neriešim, a dievča malo nejakú sukňu s niečím. Zaujalo ma niečo iné - mala so sebou takú väčšiu otvorenú tašku a z nej si postupne vybrala - dózičku s niečím ako šalát, lyžičku a v obrúsku zabalené chleby a všetko si to pekne rozložila na malom stolčeku medzi kresielkami.  To dievča v divadelných priestoroch ,kde okolo nich korzovali návštevníci  normálne jedlo, pri tom sa veselo rozprávala  so spoločníkom a keď hovorila, nonšalantne držala lyžičku za koniec vo zdvihnutej ruke . A to sme  my, aj oni, sedeli kúsok od dverí do bufetu .

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 10:16

Blankanevím jak vypadají bufety v divadlech u vás, ale v národním je taková fronta, že to není šance vystát a zkonzumovat, když člověk nesedí hned u dveří. Ještě je potřeba kolikrát stihnout WC.

Když jsem chodila s dětma, normálně jsem jim svačinu nosila. Nemluvím už vůbec o ceně a nabídce. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. ledna 2025 10:37

continuity - no tak s deťmi by som to ešte aj mohla pochopiť, ale dospelí ľudia ? Mne to prišlo nevhodné . A to som ani nespomenula, že išlo o premiéru .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2025 10:42

continuity teď je možnost si občerstvení dopředu zarezervovat. Já jim taky nosím svačiny. Ale slečna se mohla najíst před tím nebo potom.

Offline DruI
5531 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 11:49

Blanka Já si do národního nosila svačinu, když jsem byla těhotná, hlavně proto, že se moje dieta neshodovala s nabídkou bufetu, tak třeba slečna má nějaká dietní omezení.

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 11:59

Evaevapředtím nebo potom zas pohorší někoho v tramvaji, ve vlaku nebo v knihovně

Já jsem asi už nějaká otrlá nebo taky křupan, mě vůbec tohle neobtěžuje a je mi fuk, jak je kdo oblečený do divadla nebo co tam konzumuje. Dokud nemá syrečky nebo chleba s cibulí, hehe.

Ten článek se mi vlastně líbí.