Torrah počkej, snad testovat?
mě spíš zaujalo tohle "Vláda přijala zákaz závodního stravování v soukromých firmách. Lidé si mohou jídlo odnést s sebou."
takže chlapi z provozu budou chudáci dlabat studenou šlichtu někde v šatně nebo v dílně![]()
mě spíš zaujalo tohle "Vláda přijala zákaz závodního stravování v soukromých firmách. Lidé si mohou jídlo odnést s sebou."
takže chlapi z provozu budou chudáci dlabat studenou šlichtu někde v šatně nebo v dílně![]()
A lidi jako ja,co potrebuji udelat dalsi 20k prohlidku na aute,budou 4 hodiny chodit kolem autoservisu v zime,protoze v ramci bezpeci nesmi sedet v prazdne cekarne. Jaj!
viktorka_od splavu proc studenou? My fasujem jidlo s sebou uz od jara, nez si to donesu na pracoviste, tak to nevystydne. Akorat toho polystyrenu :(
viktorka_od splavu tak ale když budou všichni otestování, tak jim snad tu kantýnu mohli nechat... zas vysvětlení typu můžou si to vumzit ke stolu v kanceláři... tvl a co asi tak když jsou ty lidi na linkách?
tady jede průmysl ve velkým, ale podmínky omezeni se dělají z kanclu a podle toho to vypadá.. já už fakt nemám slov... jediný co se stane, že to budou jist v satnach, hlava na hlavě. v te kantýně, aspoň u nás, byla nějaká opatření...
takže chlapi z provozu budou chudáci dlabat studenou šlichtu někde v šatně nebo v dílně
a ve statnich firmach bude zavodka fungovat normalne? Predpokladam, ze v parlamentu ji nezakazali... ach jo, tyhle nedomysleny narizeni.
Ginger pokud to tak bude,tak to opravdu neni nedomyslene,ale chtene.
viktorka_od splavu
A lidi jako ja,co potrebuji udelat dalsi 20k prohlidku na aute,budou 4 hodiny chodit kolem autoservisu v zime,protoze v ramci bezpeci nesmi sedet v prazdne cekarne. Jaj!
to fakt nekdo ceka v servisu 4 hodiny?
ja bych tam necekala ani dve....
AprilTwelve no přesně. hajzlové, to už jinak nejde říct
Zarinya no ja zatim vzdycky 4,nekdy i vic,je to jediny autorizovany servis siroko daleko,driv do nej jezdili az ze ziliny slovaci.je tu jeste jeden,ale s ohledem na jejich pristup tam nejezdim.
Ginger jasně, úředníkům je potřeba teplý žvanec zachovat![]()
Zarinya a jak ti stihnou za necele dve hodiny vymenit olej,brzdove desticky,udelat geometrii a tak?![]()
Jiná Realita tak snad tam ale fyzicky nemusíš u toho být ty, ne? tjo to by mě ani nenapadlo![]()
AprilTwelve u vas neni behem smen zakaz vstupu do saten?
Jiná Realita alejo,to chapu,ze urcity servis i,ze to tak dlouho trva....i dyl,ale v okoli nic neni?
Ja proste odevzdam auto a jdu si po svych,pokud dyl nez hodina.
Zarinya a jak ti stihnou za necele dve hodiny vymenit olej,brzdove desticky,udelat geometrii a tak?
to nikde nepisu,jen,ze tam nikdy necekam,protoze bych tam umrela nudou.
Zarinya tak na dědině asi nic není, vlastně teď ani ve městě ne, ale tak buď mě někdo odveze nebo mi půjčí náhradní auto, ve snu by mě nenapadlo tam sedět i kdybych mohla
viktorka_od splavu no nemusim,ale kdyz to je servis v mini obci v polich asi 25 km od me prace,tak co mam mezitim delat?zejmena ted,kdyz se nemuzu ani nechat hodit do mesta na kafe. Tak tam vytahnu pocitac a pracuju.
viktorka_od splavu me neni kam odvezt,do prace je to 35,40 minut cesta cca,to se ti nevyplati,na dve hodiny a zas zpatky.
viktorka_od splavu jo, pardon, desetihodinová směna udělala své, díky za upozornění
Jiná Realita to se přiznám, že nevím, nikdy mě nenapadlo, že by se tam nesmělo.. sama ve výrobě nepracuju, ale část firmy je výroba, docela velká.. no a pokud by nemohli do šatny, tak budou někde po chodbách nebo kde? mě prostě tohle hrozně nadzvedlo, protože u nás ta opatření jsou, firma uz i testuje ... a přijde mi, že je to fakt zase jen pruda pro lidi, co nejsou v kanceláři... speciálně, pokud se to např. státní správy netýká, jak tu už někdo poznamenal
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.