Lamicka Ach. Hned teď chci být ve Splitu ![]()
Koronavirus
ocontinuity No presne
Z jidelny, kde jsou na zemi znacky, jak daleko od sebe maji stat, stoly po ctyrech a rozdelene plexisklem...to nepochopis.
Garfie Já nějak nepobírám, čemu tohle má pomoct. NĚKDE si to jídlo sníst musí, když to nebude v kantýně, bude to v jiným prostoru, kde budou pohromadě. Nebo jako že už se otepluje, tak si s tím mají sednout ven na obrubník? ![]()
To zavření kantýn je teda dobrá ptákovina.
Garfie no a to si vem že na pásu ta směna bývá osm hodin, u nás jsou směnoví na 12, v nepřetržitém provozu (ale zas ty podmínky nemáme tohohle typu, díkybohu)
Garfie ne to si opravdu nemyslím, že je nechám bez jídla a ani to nikde netvrdím... toto opatření je mimo, to je myslím jasné, ale zase nevidím důvod, proč z nich dělat chudáky, pokud si to budou muset sníst někde jinde (a ano opakuju, že to je blbost zavřít závodky).
nolita aha, no tak já s nimi pracuju, tak vím co to obnáší. že to v klidu přežijou to je snad jasný, ovšem co z toho pojde dál, to je jiná věc
nolita ale ve výrobě nejsou jen chlapy
Evaeva Jako u me to asi vede, ze vsech tech opatreni. ![]()
viktorka_od splavu Ja tomu ani nemuzu uverit, oni nemaji nejmensi potuchy, jak vypada fabrika.
AprilTwelve vidíš, to jsem si neuvědomila, tak když si vzpomenu provoz kde jsem byla kdysi na brigádě, tam jsou na lince holky a třeba i těhotný, žejo
AprilTwelve to psala viktorka_od splavu že chudáci chlapi, tak nevím, jak to myslela...
Jennyfor viď? Dnes mam nějaký splín z toho všeho
(navíc se mi v noci se zdálo, že je totalita a mě honí Hamáček v nacistické uniformě ![]()
) a pak mi přijde taková fotka...
nolita no na kolegy, u nás v provozu ženy nepracují (nemáme výrobní linky, kde by to šlo)
a já teda ty lidi prostě znám, to nejsou žádní agenturní dělníci, dělají odbornou zodpovědnou práci, žádnou extra dřinu, ale přeci jen fyzicky namáhavou a "špinavou". jsou to fajn lidi a nezaslouží si takový zacházení.
viktorka_od splavu u nás je jich hodně, klidne i půlka ze všech lidí ve výrobě
nolita Problem je ten, ze oni fakt nemaji kde. Vysledkem bude jen to, ze lidi, kteri by se najedli v predepsanych podminkach udelaji presne to, cemu chce vlada zabranit-slezou se nekde na chodbe nebo na parkovisti na hromade a sni to spolecne.
AprilTwelve já to fakt vztáhla jen na provoz u nás, nad tím jsem vůbec nepřemýšlela
Garfie přesně, je to úplně konkontraproduktivní
AprilTwelve já to fakt vztáhla jen na provoz u nás, nad tím jsem vůbec nepřemýšlela
jo v pohodě, já to chápu
Garfie hele mně je to jasné, proto taky píšu, že konkrétně tohle opatření je mimo, ale stejně tak mi přijde zbytečné z těch chlapů dělat chudáky .... nic víc k tomu nemám už...
Garfie ano, tohle fakt vede. Ty dvě roušky tomu celkem konkurovaly, ale to aspoň nikoho neohrožovalo. Tohle tu epidemickou situaci může klidně zhoršit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY